PFA Brug Livet Fonden

Indstil din hjertesag

Det Kærlige Måltid modtog støtte fra PFA Brug Livet Fonden i 2022 og 2020


Der kan nu indstilles sager til vores velgørende fond – PFA Brug Livet Fonden – og dermed komme med i opløbet om at blive PFA Brug Livet Fondens Årets Hjertesager.

Indstillingsperioden løber fra den 15. september til den 20. oktober 2022 kl. 10. Vi opfordrer alle ildsjæle til at indstille deres hjertesag og fortælle, hvorfor den fortjener støtte. Vi glæder os til at høre fra jer.

Er du i tvivl, om du har en sag, der kan komme i betragtning til støtte? Så kan du læse om fondens indstillingskriterier her.

Du kan også se, hvem vi tidligere har støttet her.


Sådan forløber kåringen af Årets Hjertesager

  1. For at komme i betragtning til støtte fra fonden, skal du indstille din sag her på siden, når indstillingsperioden starter den 15. september 2022. Det gør du ved at udfylde en formular med forskellige oplysninger om sagen. Det er vigtigt, at du beskriver sagen godt, da det er din tekst, der vil blive brugt til at præsentere sagen på fondens side. Når vi har behandlet oplysningerne, vil din sag blive præsenteret på hjemmesiden her sammen med de øvrige sager. Vi modtager typisk 40-60 indstillinger hvert år. I 2022 vil den samlede udlodning af donationsmidler være højere end tidligere. Det skyldes, at udover CR-aktiviteter til fordel for PFA Brug Livet Fonden fra henholdsvis PFA’s deltagelse på Folkemødet & DHL 2022, så tilføres der yderligere fremadrettet et beløb fra PFA Kunderåd, hvor medlemmernes deltagelse i årets møder bidrager med et fastlagt økonomisk beløb til fonden.
       
  2. Fra den 20. oktober til den 3. november 2022 kl. 10 kan alle være med til at stemme på, hvilke sager der skal med i opløbet om at blive Årets Hjertesager.
        
  3. Når afstemningen er slut, kårer fondens bestyrelse Årets Hjertesager. Afstemningen er vejledende, og i vurderingen af, hvad der skal være Årets Hjertesager, tager bestyrelsen også hensyn til type af sag, størrelse af sagen og geografiske forhold. Det vil sige, at den sag der får flest stemmer, ikke nødvendigvis er sikret at modtage støtte af fonden. PFA Kunderåd modtager i år fra PFA Brug Livet Fonden udvalgte kandidater, hvorfra Kunderådet udvælger og kommer med anbefaling til 1-2 hjertesager, der herefter indgår i den samlede og endelige vurdering i PFA Brug Livet Fondens bestyrelse. Vi offentliggør Årets Hjertesager på PFA Brug Livet Fondens Facebook-side i uge 50, og vinderne får direkte besked inden.


 

Dine indtastede data og uploadede billeder vil blive brugt i forbindelse med behandling af din indstilling og kåring af Årets Hjertesager i PFA Brug Livet Fonden. Dine personoplysninger og billeder behandles alene af PFA Brug Livet Fonden og slettes fra vores systemer, når kåringen af Årets Hjertesager er slut. Ønsker du at tilbagekalde din indstilling og dermed dine personoplysninger, før kåringen afsluttes, kan du kontakte fonden på info@pfabruglivetfonden.dk.

**PFA Brug Livet Fonden forbeholder sig retten til at offentliggøre billederne i kommunikation om fonden og kåringen af Årets Hjertesager på fondens hjemmeside og andre trykte, digitale og sociale medier, herunder Facebook. Du skal være opmærksom på, at trækker du din indstilling tilbage, bliver tidligere publikationer eksempelvis på Facebook ikke slettet automatisk.