MusikBeRiget modtog støtte fra PFA Brug Livet Fonden i 2018

Indstil din hjertesag

Her kan du indstille din sag til PFA Brug Livet Fonden. Du kan indstille din sag frem til den 22. november kl. 10, og vi opfordrer alle, der kender en ildsjæl eller selv brænder for en sag til at indstille deres hjertesag og fortælle, hvorfor den fortjener støtte.

Fra den 18. november til den 28. november kan alle stemme på de sager, de synes fortjener støtte. Som noget nyt i år bliver alle sager indstillet til fondens bestyrelse, uanset hvor mange stemmer sagen har fået. Bestyrelsen vælger derefter, hvilke sager den kårer som Årets Hjertesager 2020. Afstemningen vejer naturligvis tungt, men bestyrelsen tager blandt andet også sagens størrelse, type og geografiske forhold med i overvejelserne. Det sker for at give mindre og evt. lokale sager en bedre chance for at modtage støtte.

Er du i tvivl, om du har en sag, der kan komme i betragtning til støtte? Så læs om fondens indstillingskriterier her. Eller skriv en mail til pfabruglivetfonden@pfa.dk.

Vi ser frem til at modtage din indstilling.

Du kan også se, hvem vi tidligere har støttet her.

Sådan forløber kåringen af Årets Hjertesager

  1. For at komme i betragtning til støtte fra fonden, skal du indstille din sag her på siden, når indstillingsperioden starter den 1. oktober. Det gør du ved at udfylde en formular med forskellige oplysninger om sagen. Det er vigtigt, at du beskriver sagen godt, da det er din tekst, der vil blive brugt til at præsentere sagen på fondens side. Når vi har behandlet oplysningerne, vil din sag blive præsenteret på hjemmesiden her sammen med de øvrige sager. Vi modtager typisk 60-80 indstillinger hvert år. 
       
  2. Fra den 18. - 28. november kan alle være med til at stemme på, hvilke sager der skal med i opløbet om at blive Årets Hjertesager. Det er derfor en god idé at indstille din sag så tidligt som muligt, så den kan være præsenteret i hele afstemningsperioden.
        
  3. Når afstemningen er slut, kårer fondens bestyrelse Årets Hjertesager. Afstemningen er vejledende, og i vurderingen af, hvad der skal være Årets Hjertesager, tager bestyrelsen også hensyn til type af sag, størrelse af sagen og geografiske forhold.  Det vil sige, at den sag der får flest stemmer, ikke nødvendigvis er sikret at modtage støtte af fonden. Vi offentliggør Årets Hjertesager på PFA Brug Livet Fondens Facebook-side i uge 50, og vinderne får direkte besked inden.

Udfyld formularen herunder for at indstille din hjertesag.

I formularen skal du beskrive din hjertesag og begrunde, hvorfor du synes, at sagen skal være Årets Hjertesag.
Teksten du skriver, og billeder du uploader, vil blive brugt til at præsentere sagen her på siden. De er dermed medvirkende til sagens mulighed for at opnå støtte, så vær helt sikker på, at beskrivelsen er korrekt, fængende og forståelig for dem, der besøger siden for at stemme. Og vær sikker på, at dine billeder illustrerer sagen og er godkendt til offentlig brug, så PFA Brug Livet Fonden vederlagsfrit må anvende dem i forbindelse med kåring af Årets Hjertesager, ligesom eventuelle gengivne personer er indforstået med fondens anvendelse.

* Dine indtastede data og uploadede billeder vil blive brugt i forbindelse med behandling af din indstilling og kåring af Årets Hjertesager i PFA Brug Livet Fonden. Dine personoplysninger og billeder behandles alene af PFA Brug Livet Fonden og slettes fra vores systemer, når kåringen af Årets Hjertesager er slut. Ønsker du at tilbagekalde din indstilling og dermed dine personoplysninger, før kåringen afsluttes, kan du kontakte fonden på info@pfabruglivetfonden.dk.

** PFA Brug Livet Fonden forbeholder sig retten til at offentliggøre billederne i kommunikation om fonden og kåringen af Årets Hjertesager på fondens hjemmeside og andre trykte, digitale og sociale medier, herunder Facebook. Du skal være opmærksom på, at trækker du din indstilling tilbage, bliver tidligere publikationer eksempelvis på Facebook ikke slettet automatisk.