Det Kærlige Måltid modtog støtte fra PFA Brug Livet Fonden i 2020

Indstil din hjertesag

Indstillingsperioden for 2021 er slut, og det er derfor ikke muligt at indstille sager til PFA Brug Livet Fonden. Vi åbner for indstillinger igen i efteråret 2022 i tråd med tidligere år. 

Du kan følge fondens aktiviteter på Facebook. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på PFAbruglivetfonden@pfa.dk.

Du kan også se, hvem vi tidligere har støttet her.

Sådan forløber kåringen af Årets Hjertesager

  1. For at komme i betragtning til støtte fra fonden, skal du indstille din sag her på siden, i indstillingsperioden, som starter den 1. oktober og slutter d. 12. november. Det gør du ved at udfylde en formular med forskellige oplysninger om sagen. Det er vigtigt, at du beskriver sagen godt, da det er din tekst, der vil blive brugt til at præsentere sagen på fondens side. Når vi har behandlet oplysningerne, vil din sag blive præsenteret på hjemmesiden her sammen med de øvrige sager. Vi modtager typisk 60-80 indstillinger hvert år. 
       
  2. Fra den 12 - 22. november kan alle være med til at stemme på, hvilke sager der skal med i opløbet om at blive Årets Hjertesager.
        
  3. Når afstemningen er slut, kårer fondens bestyrelse Årets Hjertesager. Afstemningen er vejledende, og i vurderingen af, hvad der skal være Årets Hjertesager, tager bestyrelsen også hensyn til type af sag, størrelse af sagen og geografiske forhold.  Det vil sige, at den sag der får flest stemmer, ikke nødvendigvis er sikret at modtage støtte af fonden. Vi offentliggør Årets Hjertesager på PFA Brug Livet Fondens Facebook-side i uge 49, og vinderne får direkte besked inden.