MusikBeRiget modtog støtte fra PFA Brug Livet Fonden i 2018

Indstil din hjertesag

Vi tager ikke længere imod indstillinger til PFA Brug Livet Fonden, og der har netop været holdt afstemning om, hvad der skal være Årets Hjertesager.

Fondens bestyrelse afgør nu, hvad der skal være Årets Hjertesager 2020. Afstemningen vejer naturligvis tungt, men bestyrelsen tager blandt andet også sagens størrelse, type og geografiske forhold med i overvejelserne. Det sker for at give mindre og evt. lokale sager en bedre chance for at modtage støtte.

Du kan også se, hvilke sager vi tidligere har støttet her.

Sådan forløber kåringen af Årets Hjertesager

  1. For at komme i betragtning til støtte fra fonden, skal du indstille din sag her på siden, når indstillingsperioden starter den 1. oktober. Det gør du ved at udfylde en formular med forskellige oplysninger om sagen. Det er vigtigt, at du beskriver sagen godt, da det er din tekst, der vil blive brugt til at præsentere sagen på fondens side. Når vi har behandlet oplysningerne, vil din sag blive præsenteret på hjemmesiden her sammen med de øvrige sager. Vi modtager typisk 60-80 indstillinger hvert år. 
       
  2. Fra den 18. - 28. november kan alle være med til at stemme på, hvilke sager der skal med i opløbet om at blive Årets Hjertesager. Det er derfor en god idé at indstille din sag så tidligt som muligt, så den kan være præsenteret i hele afstemningsperioden.
        
  3. Når afstemningen er slut, kårer fondens bestyrelse Årets Hjertesager. Afstemningen er vejledende, og i vurderingen af, hvad der skal være Årets Hjertesager, tager bestyrelsen også hensyn til type af sag, størrelse af sagen og geografiske forhold.  Det vil sige, at den sag der får flest stemmer, ikke nødvendigvis er sikret at modtage støtte af fonden. Vi offentliggør Årets Hjertesager på PFA Brug Livet Fondens Facebook-side i uge 50, og vinderne får direkte besked inden.