MusikBeRiget modtog støtte fra PFA Brug Livet Fonden i 2018

Indstil din hjertesag

PFA Brug Livet Fonden kårer igen Årets Hjertesager og er nu åben for indstillinger. Indstillingsperioden løber fra den 1. oktober kl. 10 til den 29. november kl. 10. Vi opfordrer alle ildsjæle til at indstille deres hjertesag og fortælle, hvorfor den fortjener støtte. Vi glæder os til at høre fra jer.

Er du i tvivl, om du har en sag, der kan komme i betragtning til støtte? Så læs om fondens indstillingskriterier her

Du kan også se, hvem vi tidligere har støttet her

Sådan forløber kåringen af Årets Hjertesager
  1. For at komme i betragtning til støtte fra fonden, skal du indstille din sag her på siden, når indstillingsperioden starter den 1. oktober. Det gør du ved at udfylde en formular med forskellige oplysninger om sagen. Det er vigtigt at du beskriver sagen godt, da det er din tekst, der vil blive brugt til at præsentere sagen på fondens side. Når vi har behandlet oplysningerne, vil din sag blive præsenteret på hjemmesiden her sammen med de øvrige sager. Vi modtager typisk 60-80 indstillinger hvert år. 
     
  2. Fra den 15. - 29. november kan alle være med til at stemme på, hvilke sager der skal med i opløbet om at blive Årets Hjertesager. Det er derfor en god idé at indstille din sag så tidligt som muligt, så den kan være præsenteret i hele afstemningsperioden. 
      
  3. Når afstemningen er slut, kårer fondens bestyrelse Årets Hjertesager blandt de 20 sager, der har fået flest stemmer. Det vil sige, at den sag der får flest stemmer, ikke nødvendigvis er sikret at modtage støtte af fonden. Vi offentliggør Årets Hjertesager på PFA Brug Livet Fondens Facebook-side i uge 50, og vinderne får direkte besked inden.

Udfyld formularen herunder for at indstille din hjertesag.

I formularen skal du beskrive din hjertesag og begrunde, hvorfor du synes, at sagen skal være Årets Hjertesag. Teksten du skriver, og billeder du uploader, vil blive brugt til at præsentere sagen her på siden. De er dermed medvirkende til sagens mulighed for at opnå støtte, så vær helt sikker på, at beskrivelsen er korrekt, fængende og forståelig for dem, der besøger siden for at stemme. Og vær sikker på, at dine billeder illustrerer sagen og er godkendt til offentlig brug, så PFA Brug Livet Fonden vederlagsfrit må anvende dem i forbindelse med kåring af Årets Hjertesager, ligesom eventuelle gengivne personer er indforstået med fondens anvendelse.

Dine indtastede data og uploadede billeder vil blive brugt i forbindelse med behandling af din indstilling og kåring af Årets Hjertesager i PFA Brug Livet Fonden. Dine personoplysninger behandles alene af PFA Brug Livet Fonden og slettes fra vores systemer, når kåringen af Årets Hjertesager er slut. Ønsker du at tilbagekalde din indstilling og dermed dine personoplysninger før kåringen afsluttes, kan du kontakte fonden på info@pfabruglivetfonden.dk.

*PFA Brug Livet Fonden forbeholder sig retten til at offentliggøre billederne i kommunikation om fonden og kåringen af Årets Hjertesager på fondens hjemmeside og andre trykte, digitale og sociale medier, herunder Facebook. Du skal være opmærksom på, at trækker du din indstilling tilbage, bliver tidligere publikationer eksempelvis på Facebook ikke slettet automatisk.