Væresteder

Værestedet X-House, Esbjerg

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

Links

X-House er Esbjergs bedste og vigtigste værested for tidligere misbrugere, som har brug for stabilitet, og et håb om en fremtid i at forblive clean. Samt ønsket om et liv, som indeholder alt det, som var drømmen.

Vi forsøger at vise trygheden og glæden i at være en del af fællesskabet, og samfundet.

Mange har oplevet svigt tæt inde på livet, og har derfor svært ved tillid. Og det bliver der dagligt arbejdet hen imod, via ansvar og ærlighed.

Det er tydeligt med den støttende og positive effekt X-House har på hver enkelt, at vi er et hus med massiv fremgang. Og flere succes historier en nogen sinde.

Sammenholdet i X-House er stabilt, der er altid mulighed for en snak, også udenfor åbningstid, hvor foreningens næstformand og formand sidder klar ved telefonen. Aldrig er der en bruger, som ikke bliver mødt, uanset tidspunkt på døgnet.

Vi sætter mennesket først, altid. Og æren i at være det menneske, som gør det bedste hver dag.

LIGNENDE SAGER

Værestedet DRYS IND
Selvejende værested på Amager, der hele året rundt åbner døren for ensomme ældre, der har brug for et fællesskab og et lille puf til omfavne livet.
Netværkshuset Q-værk
Netværkshuset Q-værk hjælper voldsramte kvinder og deres børn med at befri sig fra volden og få det gode liv, de ønsker sig. Vi er et tilbud til de mange, der ikke har et sted at gå hen, når de ønsker at bygge et nyt liv efter mange år med vold.
VeteranHaven
VeteranHaven er et fristed, hvor fx tidligere udsendte soldater, som lider af PTSD, kan komme og få hjælp, mens de arbejder med projekter i Haven.