Andet

Vinterlege for Udviklingshæmmede

Links

Ideen med Vinterlege for udviklingshæmmede, er en aktiv ferie i sneen i trygge rammer i nærheden af hotel og lejligheder.

Uanset handicap, får du mulighed for mange sportslige og personlige udfordringer samt oplevelser med ligesindede fra hele Danmark. Vi er aktive i sneen om dagen hvor deltagerne har mulighed for at stå på langrend, alpin, snowboard og kælk. Er man ikke til ski og kælk tilbydes der andre aktiviteter fx Biski, snesko, tur med snescooter og varm kano ved bålet.

Om aftenen er der mulighed for at deltage i fx banko, afterski eller gallafest hvor hygger og synger med når husorkestret spiller op til dans.

Det er muligt at deltage som gruppe, familie, rejs-selv eller kør-selv og vi har deltagere fra hele Danmark og et lille hold fra Grønland.

Bestyrelsen og hjælpere - også kaldet Blåjakker - er frivillige fra hele landet og vi står sammen med norske instruktører klar til at hjælpe, give instruktioner, udfordre ved aktiviteterne, lave sneboldskamp, give kram og danse om aftenen.

Foreningen Vinterlege for Udviklingshæmmede fylder 30 år i 2020 og afholdes på Beitostølen i Norge.


LIGNENDE SAGER

Læger uden Grænser
Læger uden Grænser yder akut medicinsk nødhjælp til de mest udsatte mennesker under krige, konflikter, naturkatastrofer, epidemier, sult og fattigdom. Samtidig kæmper vi for bedre adgang til livsvigtig medicin.
Odsherred Zoo Rescue - dyrevelfærd - redning af udrydningstruede dyrearter
Fonden Odsherred Zoo Rescue er Danmarks eneste rescue center for eksotiske dyr. Centeret har over 600 dyr, og modtager dyr, som har levet et dårligt liv andre steder og som har brug et ny hjem.
Øjenforeningen: Bedre behandling – færre blinde
Ingen fortjener at blive blind som følge af en øjensygdom. Derfor finansierer Øjenforeningen den forskning, der flytter behandlinger – så du i stedet for at blive blind, bliver behandlet.
Troopers For Charity
Troopers For Charity er et fællesskab for voksne og børn stiftet af Star Wars entusiaster i august 2017. I Troopers For Charity er de gode gerninger, de gerninger der kommer fra hjertet.