Andet

Troopers For Charity

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

Troopers For Charity er et landsdækkende fællesskab for voksne og børn stiftet af Star Wars entusiaster i august 2017. Fællesskabet bygger på 3 grundlæggende værdier – Fællesskab, Frivillighed og Forståelse.

Formålet med fællesskabet er at forene det at gøre gode gerninger for andre, herunder specielt udsatte børn og unge, samtidig med at vi har det sjovt og viser vores Star Wars dragter frem. Alt vores arbejde er 100 % non-profit og alt arbejde udføres ganske gratis og uden vederlag. Vi opfordrer dog til, når vi er ude til events, at man overvejer, om man evt. har mulighed for at donere et valgfrit beløb til et velgørende formål i vores navn i stedet for. Folk donerer typisk til en af vores faste samarbejdspartnere – som bl.a. tæller Børnecancerfonden, Julemærkefonden, Gadens Børn, Børnehjælpsdagen og Foreningen For Cancerramte Børn. Derved er vi med til at sikre, at særligt udsatte børn og unge får alle tænkelige muligheder for at få den hjælp og støtte, som de har brug for, og Troopers For Charity bliver krediteret for deres velgørende arbejde. Derfor vil en evt. pengedonation fra PFA Brug Livet Fonden også blive videregivet til et godgørende formål til gavn for udsatte børn og unge.

Det at udføre gode gerninger for andre er omdrejningspunktet for vores arbejde i Troopers For Charity, uanset om dette måtte være ved et besøg på f.eks. børnehospitalerne, julemærkehjemmene, en begravelse eller gennem et decideret indsamlingsevent. Vi har siden starten i august 2017 deltaget i mere end 160 events over hele landet, og vores knap 100 medlemmer har igennem de sidste 2 år arbejdet benhårdt for at skabt den base, hvorpå Troopers For Charity står i dag. Vi optager både voksne og børn i vores fællesskab, og både voksne og børn lærer derved at være en del af et stort fællesskab, hvor man skaber relationer til andre mennesker, og hvor man er med til at gøre en forskel for børn og unge, som er i en væsentlig sværere livssituation end en selv.

LIGNENDE SAGER

Diabetesforeningen
En god ven med diabetes: Lasse og Magnus (billedet) har begge to type 1-diabetes. De mødtes gennem Diabetesforeningens ung til ung-netværk. Her hjælper unge, der har haft type 1-diabetes i flere år, andre børn og unge til et godt liv med diabetes.
Forsvundne personer
Forsvundne personer hjælper pårørende i hele Danmark når pårørende står i deres livs krise og mangler en af deres kære. De efterlyser, eftersøger og støtter pårørende hele vejen. Sammen er vi stærkest.
Hejlskovs Venner
Hejlskovs Venner er en forening af frivillige, der er tilknyttet Plejecenter Hejlskov. Foreningens formål, er at hjælpe med, at give beboerne et bedre og aktivt liv, da livet skal leves - hele livet.
Læger uden Grænser
Læger uden Grænser yder akut medicinsk nødhjælp til de mest udsatte mennesker under krige, konflikter, naturkatastrofer, epidemier, sult og fattigdom. Samtidig kæmper vi for bedre adgang til livsvigtig medicin.
Odsherred Zoo Rescue - dyrevelfærd - redning af udrydningstruede dyrearter
Fonden Odsherred Zoo Rescue er Danmarks eneste rescue center for eksotiske dyr. Centeret har over 600 dyr, og modtager dyr, som har levet et dårligt liv andre steder og som har brug et ny hjem.
Rul og Rejs: Jysk rejseklub for fysisk handicappede
Foreningen "Rul og Rejs : jysk rejseklub for fysisk handicappede" er stiftet af en lille gruppe folk, som på frivillig basis arrangerer en årlig ferietur for medborgere med et væsentligt fysisk handicap.
Stop spild lokalt
Bekymringer fjernes for en stund. Sultende maver bliver til mætte maver. Sammenhold skabes og venskaber mødes i Stop Spild Lokalt.
TEAM FRED
TEAM Fred er et målrettet tennis – og padel træningssprogram for specialskoler for børn med autisme, ADHD og andre særlige behov og giver børnene en god og tryg introduktion til idrættens verden, så de på sigt kan blive aktive i en idrætsforening.
Vinterlege for Udviklingshæmmede
Foreningen Vinterlege for Udviklingshæmmede er landsdækkende og har til formål, at arrangere en uges sne-ferie i Norge, som henvender sig specielt til udviklingshæmmede.