Andet

Troopers For Charity

Troopers For Charity er et landsdækkende fællesskab for voksne og børn stiftet af Star Wars entusiaster i august 2017. Fællesskabet bygger på 3 grundlæggende værdier – Fællesskab, Frivillighed og Forståelse.

Formålet med fællesskabet er at forene det at gøre gode gerninger for andre, herunder specielt udsatte børn og unge, samtidig med at vi har det sjovt og viser vores Star Wars dragter frem. Alt vores arbejde er 100 % non-profit og alt arbejde udføres ganske gratis og uden vederlag. Vi opfordrer dog til, når vi er ude til events, at man overvejer, om man evt. har mulighed for at donere et valgfrit beløb til et velgørende formål i vores navn i stedet for. Folk donerer typisk til en af vores faste samarbejdspartnere – som bl.a. tæller Børnecancerfonden, Julemærkefonden, Gadens Børn, Børnehjælpsdagen og Foreningen For Cancerramte Børn. Derved er vi med til at sikre, at særligt udsatte børn og unge får alle tænkelige muligheder for at få den hjælp og støtte, som de har brug for, og Troopers For Charity bliver krediteret for deres velgørende arbejde. Derfor vil en evt. pengedonation fra PFA Brug Livet Fonden også blive videregivet til et godgørende formål til gavn for udsatte børn og unge.

Det at udføre gode gerninger for andre er omdrejningspunktet for vores arbejde i Troopers For Charity, uanset om dette måtte være ved et besøg på f.eks. børnehospitalerne, julemærkehjemmene, en begravelse eller gennem et decideret indsamlingsevent. Vi har siden starten i august 2017 deltaget i mere end 160 events over hele landet, og vores knap 100 medlemmer har igennem de sidste 2 år arbejdet benhårdt for at skabt den base, hvorpå Troopers For Charity står i dag. Vi optager både voksne og børn i vores fællesskab, og både voksne og børn lærer derved at være en del af et stort fællesskab, hvor man skaber relationer til andre mennesker, og hvor man er med til at gøre en forskel for børn og unge, som er i en væsentlig sværere livssituation end en selv.

LIGNENDE SAGER

Læger uden Grænser
Læger uden Grænser yder akut medicinsk nødhjælp til de mest udsatte mennesker under krige, konflikter, naturkatastrofer, epidemier, sult og fattigdom. Samtidig kæmper vi for bedre adgang til livsvigtig medicin.
Odsherred Zoo Rescue - dyrevelfærd - redning af udrydningstruede dyrearter
Fonden Odsherred Zoo Rescue er Danmarks eneste rescue center for eksotiske dyr. Centeret har over 600 dyr, og modtager dyr, som har levet et dårligt liv andre steder og som har brug et ny hjem.
Øjenforeningen: Bedre behandling – færre blinde
Ingen fortjener at blive blind som følge af en øjensygdom. Derfor finansierer Øjenforeningen den forskning, der flytter behandlinger – så du i stedet for at blive blind, bliver behandlet.
Vinterlege for Udviklingshæmmede
Foreningen Vinterlege for Udviklingshæmmede er landsdækkende og har til formål, at arrangere en uges sne-ferie i Norge, som henvender sig specielt til udviklingshæmmede.