Andet

Team Tvilling

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

Team Tvilling er et helt unikt koncept, som skaber fællesskab og venskaber på trods af forskellige typer fysiske handicaps med begrænsede livsvilkår og fantastiske frivillige løbere. 

Hos Team Tvilling bliver mennesker med svære fysiske handicaps modtaget med respekt og ligeværdighed og får titlen som handiatleter. De kommer ofte direkte fra bosteder, siddende i kørestol, og de har brug for hjælp til alt. Nogen kan ikke selv bevæge sig, og nogen kan ikke kommunikere, men hos Team Tvilling får de luft under vingerne og vind i håret, når de kommer ud på en lang og udfordrende løbetur i al slags terræn – sammen med positive, friske og engagerede frivillige løbere, som navigerer rundt med løbevognene.

At se de store smil og gnisten i øjnene hos både handiatleterne og løberne er guld værd. Der løbes altid med sjov og spas på vejen – uanset vejr og vind. Der løbes og trænes hver søndag i forskellige afdelinger fordelt over hele landet, og der sluttes altid af med fælles hygge for løbere, handiatleter, hjælpere og pårørende. Alle deltagere mødes dermed i et helt naturligt samvær om deres fælles løbeaktivitet. Handiatleterne får ofte følelsen af en helt ny identitet, hvor fokus ikke ligger på deres handicaps, men på løb. glæde og konkurrencer. Team Tvilling deltager også i store landsdækkende løb – fx Copenhagen Marathon og Royal Run og i forskellige lokale løb rundt omkring i landet. Det er rendyrket livskvalitet, når de to verdener mødes i Team Tvilling. Personer med og uden handicap bliver simpelthen smeltet sammen til et helt unikt fællesskab, hvor der er fokus på et fælles mål – nemlig at løbe og have det sjovt sammen.

 

LIGNENDE SAGER

BGF – Aktivt seniorliv
Vi tror på, at et aktivt seniorliv er vigtigt for den mentale sundhed for seniorer. Vi tror på at dyrke motion i fællesskab fremmer livsglæden og øger lysten til bevægelse.
Danske Plejehjemsklovne
Danske Plejehjemsklovne puster liv og lys ind i dagligdagen hos plejehjemsbeboere med demens og voksne på bosteder. Som en passende, positiv forstyrrelse skaber klovnene en mærkbar forskel for hver enkelt beboer.
FrivilligCenter Give
FrivilligCenter Give er et bredt tilbud, hvor frivillige gør en forskel for andre. Tilbuddene er brede og omfatter alt fra nyfødte til ældre døende. Det er dybt forankret i os ale, at det er og skal være en glæde at være frivillig og hjælpe andre.
March mod Ensomhed
March mod Ensomhed sætter fokus på ensomhed, og samler ind til Danmarks Landsindsamling.
Notmark Sogns Ungdomsforening – Gymnastik
Vi er en forening med det sociale i fokus, både blandt vores frivillige og vores medlemmer. Vi skal have det godt, og kunne give kulturen videre, så foreningen kan give glæde mange år frem endnu.
RunningPawsDK
RunningPawsDK er et løbefællesskab, hvor "livet" er hovedformålet – men canicross (løb med hund) er metoden.
Sisterpower
Et hjem skal være et trygt sted for alle! Sisterpower styrker voldsudsatte kvinder og deres familier til at leve et liv uden vold ved at arbejde med traumefokuseret voldsforebyggelse gennem helhedsorienterede og skræddersyede empowerment forløb.
UFL Lillebælt - Unge For Ligeværd
UFL Lillebælt er en fritidsklub for unge/voksne over 18 år, med særlige behov og udfordringer. I klubben er du med i et fællesskab, hvor vi hygger og har mange oplevelser sammen. Vi laver forskellige ting, og vi er gode til at have det sjovt sammen.