Velgørenhed

Team Rynkeby Storstrøm

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

Team Rynkeby Storstrøm knokler hvert år for at samle penge ind til børnecancerfonden. Blandt dem er Jakob Kargaard, hvis lille søn Julius på otte år har leukæmi for anden gang. Holdet kalder sig derfor Team Julius og sælger T-shirts og meget mere i Julius’ navn. De kæmper med alt, hvad de har i sig for hvert år at samle penge ind til forskning. Selve holdet er desuden en kæmpe støtte for Jakob, hans søn og familie! Takket være Team Julius, får Julius støtte, opbakning og masser af kærlighed!
De har valgt at kalde holdet for Team Julius, dels for at hylde den lille tapre mand, og dels fordi det er en kæmpe motivation for holdet at køre til Paris for Julius’ skyld. Der er brug for Team Julius, fordi Børnecancerfonden altid kan bruge mere støtte.
Ud over sponsorater gør Team Rynkeby Storstrøm mange andre ting for at samle penge ind. Vi holder foredrag, samler brugte juletræer sammen, afholder Bankospil og et fodboldstævne.

Der er 50-55 frivillige på holdet, og bag holdet står en masse familier, pårørende og tidligere deltagere på Team Rynkeby Storstrøm altid klar til at stille op og bidrage til det gode formål.

Team Rynkeby er et europæisk velgørenhedscykelhold, som hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kritiske sygdomme og deres familier. Team Rynkeby blev stiftet i 2002, da 11 motionscykelryttere med tilknytning til den danske juiceproducent Rynkeby Foods A/S besluttede sig for at cykle til Paris for at se afslutningen på Tour de France.
Rynkeby Foods var hovedsponsor for turen, men andre virksomheder bakkede også op. I dag består Team Rynkeby af 2.100 motionscykelryttere og 550 hjælpere fordelt på 57 lokale hold fra henholdsvis Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøerne, Island, Tyskland og Schweiz.

I gennem det meste af et år skal deltagerne ikke alene blive i stand til at cykle de godt 1.200 km til Paris – de forpligter sig også til at gøre en indsats for at rejse penge til børn med kritisk sygdom.

I Danmark støtter Team Rynkeby to organisationer; Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

I 2019 donerede Team Rynkeby 79,3 mio. DKK til organisationer, der hjælper børn med kritiske sygdomme - heraf gik de 29,4 mio. DKK til Børnecancerfonden og Børnelungefonden i Danmark.

LIGNENDE SAGER

Bylling Foundation
Sammen skaber vi en lysere fremtid! Bylling Foundation kæmper for at forbedre levevilkårene for gadebørn i Filippinerne. Med hjerterum, omsorg og pædagogisk viden, driver vi et børnehjem for gadebørn, samt lokale projekter til oplysning og udvikling .
Chrispys' hjælpende hænder stop madspild
”Chrispy’s hjælpende hænder - stop madspild” fortjener at blive årets hjertesag. De mange frivillige ildsjæle hjælper hver dag flere sårbare, udsatte familier i flere byområder på Sjælland.
EXIST vil stoppe menneskehandel!
EXIST vil stoppe menneskehandel! Vi vil hjælpe nigerianske kvinder tilbage til livet ved at tilbyde dem et trygt hjem med fokus på personlig udvikling, uddannelse og jobskabelse - så de bliver selvforsørgende, kompetente nigerianske samfundsborgere.
GÅ FOR BØRN - Intet barn skal føle sig alene
Alt for mange børn er alene med problemer, som de vælger ikke at dele med en forælder. GÅ FOR BØRN velgørenhed, hvor overskuddet i år går til Børnetelefonen og næste år til Girltalk.
HumanCare Russias humanitære arbejde blandt fattige børnefamilier i Moskva
HumanCare Russia, HCR, er en forening, hvis formål er at støtte et humanitært arbejde i og omkring Moskva. Den støtter især børnefamilier samt en læge og forsker Dr. Zinenko, som arbejder på at hjælpe syge børn. Behovet for hjælp er stort i Rusland.
Ngayen School Fund projekt - Vandboring til Gambia
Ngayen School Fund forsøger at indsamle de økonomiske midler til at få etableret en brøndboring med tilhørende vandhaner i en lokal landsby i provinsen af det vestafrikanske land Gambia.
Stop spild lokalt (Rønne)
Stop spild lokalt Rønne er en frivillig organisation, hvor vi reducerer og stopper meget madspild. Vi giver mad videre gratis til folk, der ikke har så meget. Vi en forskel for miljøet, samtidig med at vi har et godt fællesskab.