Hjemløse & socialt udsatte

Stop Spild Lokalt (Vordingborg)

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

Links

Stop Spild Lokalt (Vordingborg) hjælper dagligt mellem 30-40 familier med at få mad på bordet. Dette sker gennem frivillighed og gode sponsorer.
Op til helligdage hjælper vi mellem 100-200 familier. Vi en del af Stop Spild Lokalt (Danmark), og vi er med i Danmarks største juleuddeling lillejuleaften. Derudover deler vi også overskudsmad ud nytårsaften, to gange i påsken samt pinsen og andre helligdage.

De frivillige gør en utrolig stor indsats med at samle overskuds- og datovarer ind, registre dem iht. Fødevarestyrelsen. Vi er fødevaregodkendt med smiley-ordning og overholder alle regler.

Vi stolte over at gøre en forskel for dem, der mangler mad og andre ting som f.eks. fødselsdags- og julegaver, huer, vanter mm.

SSL vordingborg fortjener at få et skulderklap og anerkendelse, når alt, de forventer, er et smil på deres vej.

Stop Spild Lokalt (Vordingborg) henter varer i Vordingborg Kommune fra de fleste af byens butikker, og vi stolte af den opbakning og over at få lov til at være en del af Stop Spild Lokalt (Danmark) for som vi siger: Sammen er vi stærkest.


LIGNENDE SAGER

Bindeleddet
Bindeleddet støtter sårbare unge hjemløse i overgangen fra hjemløshed til eget hjem. Ressourcestærke, frivillige mentorer styrker den unges tro på sig selv og skaber nye positive netværk.
Brugernes Akademi
Brugernes Akademi er en frivillig forening af og for stofbrugere, hvis formål er at forbedre stofbrugeres vilkår og rettigheder. Foreningen er stiftet af formand Anja Plesner Bloch og har eksisteret i snart 8 år.
Familienetværket Friends & Family – en håndsrækning til udsatte familier i Københavns Nordvest-kvarter
Friends & Family er et familienetværk, som arbejder med at afhjælpe og forebygge sociale problemer i sårbare familier. Vi arrangerer familiesamlinger, aktiviteter for børnene og hjælper familierne til en forandring i livet.
Forælder Fondens frivillige sociale arbejde
Forælder Fonden hjælper udsatte enlige forsørgere og deres børn med rådgivning og midlertidige boliger. Frivillige medarbejdere giver familierne en hånd.
Hellebro
Den private velgørende forening Hellebro i Valby er en helhedsorienteret indsats for unge hjemløse ml. 18-29 år, der arbejder for, at de unge kommer i bolig, job, uddannelse - og kommer tilbage på sikker grund.
Hjemløsedyrlægerne
Hjemløsedyrlægerne yder gratis dyrlægehjælp til Hjemløses hunde i København. Vi tilbyder sundheds/vaccinations tjek ved fastlagte konsultationer og ind imellem de åbne konsultationer mødes vi med den hjemløse på gaden hvis hunden er blevet akut syg.
Kirkens Korshærs gadesygeplejerske i Esbjerg
Fire menneskeliv. Det er, hvad Kirkens Korshærs gadesygeplejerske i Esbjerg har reddet fra at dø på under 1 år. I virkeligheden er mange flere reddet – fra sygdom, ensomhed, svigt og utilstrækkelig behandling.
Madklubben RG60 for unge hjemløse
Stem og støt madklub for hjemløse unge. I en kaotisk hverdag som ung hjemløs, har det stor betydning at være del af et fællesskab. Og det er netop, hvad madklubben er, et fællesskab og et frirum hvor der er kort til latter og problemerne glemmes for en stund.
PROJEKT HJEMLØS
PROJEKT HJEMLØS er et gratis værested for byens hjemløse, vi er ikke blot et almindeligt værested, vores fokus er også på miljøet, vi driver et værested, der samtidig er Grøn. Vi hjælper hjemløse og gør en indsats for hjælpe vores klode.