Velgørenhed

Stop spild lokalt (Rønne)

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

Links

Stop spild lokalt Rønne er en frivillig organisation, hvor vi henter mad fra Kvickly & Rema1000. Tre gange om ugen arbejder vi frivilligt og deler maden ud i vores ”madoase” til folk, der ikke har så meget. Det kan fx være til syge, pensionister og kontanthjælpsmodtagere. På den måde reducerer vi samtidig madspild fra butikkerne.

Stop spild lokalt er landsdækkende, og vi ønsker at få mere synlighed, så vi kan stoppe mere madspild og hjælpe endnu flere mennesker. Stop spild lokalt Rønne skal være Årets hjertesag, fordi det så hurtigt er kommet op at stå på Bornholm, og vi gør alt dette, helt uden vi tjener noget på det. Vi giver så meget af os selv i arbejdet til folk, der står og mangler det, og samtidig mister butikkerne ikke mad direkte til skraldespanden.

Vores miljø og jord har brug for vores alles hjælp, og vi gør dette som det bedste, vi kan gøre for at være gode medmennesker.


LIGNENDE SAGER

Bylling Foundation
Sammen skaber vi en lysere fremtid! Bylling Foundation kæmper for at forbedre levevilkårene for gadebørn i Filippinerne. Med hjerterum, omsorg og pædagogisk viden, driver vi et børnehjem for gadebørn, samt lokale projekter til oplysning og udvikling .
Chrispys' hjælpende hænder stop madspild
”Chrispy’s hjælpende hænder - stop madspild” fortjener at blive årets hjertesag. De mange frivillige ildsjæle hjælper hver dag flere sårbare, udsatte familier i flere byområder på Sjælland.
EXIST vil stoppe menneskehandel!
EXIST vil stoppe menneskehandel! Vi vil hjælpe nigerianske kvinder tilbage til livet ved at tilbyde dem et trygt hjem med fokus på personlig udvikling, uddannelse og jobskabelse - så de bliver selvforsørgende, kompetente nigerianske samfundsborgere.
GÅ FOR BØRN - Intet barn skal føle sig alene
Alt for mange børn er alene med problemer, som de vælger ikke at dele med en forælder. GÅ FOR BØRN velgørenhed, hvor overskuddet i år går til Børnetelefonen og næste år til Girltalk.
HumanCare Russias humanitære arbejde blandt fattige børnefamilier i Moskva
HumanCare Russia, HCR, er en forening, hvis formål er at støtte et humanitært arbejde i og omkring Moskva. Den støtter især børnefamilier samt en læge og forsker Dr. Zinenko, som arbejder på at hjælpe syge børn. Behovet for hjælp er stort i Rusland.
Ngayen School Fund projekt - Vandboring til Gambia
Ngayen School Fund forsøger at indsamle de økonomiske midler til at få etableret en brøndboring med tilhørende vandhaner i en lokal landsby i provinsen af det vestafrikanske land Gambia.
Team Rynkeby Storstrøm
Team Rynkeby Storstrøm er lokalt forankret på hele Sydsjælland, Lolland og Falster. Sammen kæmper de for at samle penge ind til Børnecancerfonden. Med #TeamJulius gør vi en forskel for Julius og alle de andre syge børn.