Hjemløse & socialt udsatte

Stop Spild Lokalt (Næstved)

Links

Stop Spild Lokalt (Næstved) startede som en vejbod 21.marts 2018, og 19.juni 2018 var vi heldige at få et lokale sponsoreret af Næstved Kommune. Vi drives af frivillighed, og foreningen har i dag på knap 8 mdr. fået næsten 3000 medlemmer. Vi deler dagligt overskuds-og datovarer ud til socialt udsatte i Næstved Kommune. Vi har frivillige til at afhente og uddele varer, der ellers ville være smidt ud. Vores opbakning fra de lokale butikker er enorm, og vi er stolte af vores forening. En forening der gør en forskel for mellem 50-70 familier dagligt.

Vi glæder os til vores første jule og nytårsuddeling, for alle har ret til en god jul.

Ingen skal gå sultne i skole, studie, job eller for den sags skyld i seng. Børn og unge og ældre har ret til at få mad.

AL VORES UDDELING AF MAD ER GRATIS.

Vi har også startet rådgivning som er frivillige socialrådgiver som kan støtte op om de svære ting feks læse breve, søge boligsikring ja næsten alt kan man få hjælp med. Rådgiverne er ikke tilknyttet kommunen.
Vi skal for første gang uddele julekurve, som bliver sponsoret af private og lokale butikker.

Vi sender dagligt en tak til alle de frivillige som knokler for at gøre en forskel, og altid er smilende og venlige samt fuld af fis og ballade.

Hos Stop Spild Lokalt (Næstved) er man velkommen.

Støt de frivillige og giv dem en stemme.

❤️ Sammen er vi stærkest ❤️

LIGNENDE SAGER

Bindeleddet
Bindeleddet støtter unge hjemløse i den svære overgang fra gade til hjem. Fagligt stærke, frivillige mentorer styrker den unges tro på sig selv og skaber nye positive netværk.
Brugernes Førerhunde Ordning
At leve med et alvorligt synshandicap i en stadigt mere visuelt orienteret verden, er lidt af en udfordring. Heldigvis er der hjælp at hente hos Brugernes Førerhunde Ordning, som brænder for at træne sunde og glade førerhunde af højeste kvalitet.
Den Frivillige Sundhedsrådgivning
Den Frivillige Sundhedsrådgivning er en fleksibel indsats for de mest udsatte kvinder i Reden Aarhus, som oftest slet ikke opsøger, eller alt for sent opsøger, hjælp i sundhedsvæsenet.
Etableringshjælp til voldsramte kvinder
Etableringshjælp til voldsramte kvinder fortjener anerkendelse og støtte som hjertesag for det store arbejde, den gør som frivillig forening, der betyder kortere tid for familierne på krisecentre inden de kan blive etableret sikkert i ny bolig.
Foreningen: Hunde, tips og hygge
Foreningen: Hunde, tips og hygge er en nonprofit forening, der har til formål at hjælpe udsatte i Danmark med foder, loppemidler, i nogle tilfælde dyrlæge regninger mm til deres hunde
Kolding Madhjælp
Kolding Madhjælp hjælper almindelige borgere, der ikke kan få økonomien til at hænge sammen, med overskudsmad fra dagligvarebutikker. Vi har det motto , at ingen skal gå sultne i seng. Vores bruger får maden ganske gratis.
PROJEKT HJEMLØS- mad og omsorg til byens hjemløse
PROJEKT HJEMLØS giver gratis mad og omsorg til Københavns hjemløse. Vi yder en vigtig indsats i weekenden, når andre væresteder holder lukket, mange glemmer at hjemløse også er sultne i weekenden.
Projekt UNIK – udsatte unges netværk i kommunerne
Projekt UNIK er en specialiseret, håndholdt hjælp til udsatte med et socialt og uddannelsesrettet sigte, der giver de unge motivation, håb, netværk og fællesskab. Projekt UNIK er et gratis tilbud for tidligere og nuværende anbragte unge ml. 15-30 år.
Roskilde Handi-Festival - indendørs festival for mennesker med særlige udfordringer
Roskilde Handi-Festival, en festival for mennesker med særlige udfordringer. Målgruppen er repræsenteret i foreningens bestyrelse og er med til at vælge hvilke bands der skal spille og det er en indendørs festival, der sikrer tilgængelighed for alle.
Social Sundhed - Brobyggere i Sundhedsvæsenet
Den sociale ulighed i sundhed er stor, og derfor dør mange sårbare og socialt udsatte mennesker alt for tidligt! Unge studerende fra sundhedsfaglige uddannelser arbejder hver dag frivilligt i Foreningen Social Sundhed for at mindske denne ulighed.
Stop Spild Lokalt - en moderne Robin Hood-forening
Foreningen Stop Spild Lokalt (Ringsted) deler primært overskudsmad ud til værdigt trængende. Maden stjæles dog ikke fra butikker og private, så der begås ikke noget ulovligt :-)
Varmestuestrik.dk
Varmestuestrikkerne er frivillige der laver varme beklædningsgenstande til socialt udsatte i Danmark. Vi startede i 2006 i Nykøbing Sj. og siden har idéen bredt sig til hele landet.