Andet

Støtteforeningen for forsvundne personer

Støtteforeningen blev oprettet i 2017, og har til formål at støtte Forsvundne personer, som har eksisteret i flere år. Forsvundne personer har en
Facebook gruppe som pt. har ca. 56.000 medlemmer.

Desværre oplever flere og flere at en af deres kære forsvinder, både frivilligt eller ufrivilligt. Dette tal stiger støt år for år.
Støtteforeningen støtter forsvundne personer der laver efterlysninger og civile eftersøgninger.

Der er stor tilslutning til de civil eftersøgninger og flere hundrede civile borger støtter op hver gang.
Forsvundne personer kan tilkalde forskellige sammenarbejdspartnere alt efter opgavens udfordringer - det kan være Forsvundne personer -Hundetjenesten
Forsvundne personer -Dykkertjenesten, men også droneafdelingen står klar til at hjælpe på den enkelte sag.

Vi er frivillige som ønsker at hjælpe familier med at finde deres kære, også selvom det tager lang tid og sandsynligheden for at de ikke længere er live er til stede så har alle pårørende brug for at få det afsluttet på en ordentlig og værdig måde.

Vores tid er gratis men der vil til hvert søg være udgifter forbundet, og vores frivillige skal være klædt ordenligt på til at kunne rumme pårørende i krise, udrustede til at bevare overblikket og lede de mange frivillige og så vil der jævnligt være behov for materielle ting.


LIGNENDE SAGER

Blooming Room
Blooming Room er en non-profit organisation, der brænder for at fremme kvindelige flygtninge og migranters integration, bl.a. ved at styrke kvindernes selvtillid og støtte til bedre trivsel gennem nye venskaber på tværs af kultur og sprog.
BrandFolkenes Cancerforening
BrandFolkenes Cancerforening (BFC) indstilles som Årets Hjertesag fordi, at det er en forening med hjertet på det rette sted: En forening som gør en helt unik indsats for brandfolk som rammes af kræft på grund af arbejdet.
Epilepsiforeningen
Epilepsiforeningen arbejder for at mennesker med epilepsi og deres familier får en bedre hverdag, hvor epilepsien begrænser dem mest muligt.
Fair Dog
Forening af frivillige der arbejder for alle Danmarks hunde.
Forældre og Fødsel
Forældre og Fødsels hjertesager er at sikre alle en tryg fødsel og at give gratis videnbaseret og personlig rådgivning. Det er der brug for i dag, hvor sundhedstilbuddene til de gravide, fødende og småbørnsfamilierne gang på gang bliver beskåret.
Frelsens Hærs mor-barn-lejre
Hjælp til Frelsens Hærs landsdækkende mor-barn-lejre for udsatte familier i Danmark.
KANTMASKERNE - strik til udsatte i Danmark
KANTMASKERNE er et landsdækkende netværk af små selvstyrende grupper, som omdanner doneret garn til varmt strik til socialt udsatte i Danmark.
Livas anonyme rådgivning
Liva hjælper årligt omkring 180 mennesker med skader fra prostitution, vold og seksuelle overgreb med at genfinde fodfæste i livet.
Projekt Husvild
Projekt Husvild er en forening der hjælper hjemløse og sociale udsatte, med hvad der er brug for hjælp til. Intet er for stort eller småt :-)
Psykiatrifondens rådgivning – hjælp når livet er svært
En god samtale kan redde dagen. Andre gange kan den redde et liv. Frivillige i Psykiatrifondens rådgivning hjælper mennesker, der har det svært, gennem respektfulde og støttende samtaler. Samtalerne er anonyme og gratis for dem, der kontakter os.
Samvirkende Menighedsplejer
Psykisk sygdom er for mange mennesker stadig tabuiseret og i værste fald forbundet med skam og skyld, hvis man først bliver ramt. I Samvirkende Menighedsplejers peerprojekt arbejder vi på at skabe meningsfulde og støttende relationer på tværs af mennesker, der på hver sin måde kender til det at have ondt i livet psykisk.
STH - Servicehunde til Handicappede
STH er en nonprofit forening, der har til formål at uddanne og udplacere specialtrænede social- og servicehunde til at hjælpe mennesker med bevægelseshandicap.
Team Tvilling Holbæk - Frivillige løber
Team Tvilling Holbæk løber hver søndag og flere halv og hel Marathon med vores handicappet unge mennesker som ikke selv kan, se deres og vores unge når de løber er guld værd.