Velgørenhed

Stafet for Livet Nordfyn (Kræftens Bekæmpelse)

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

Stafet for Livet er en holdaktivitet, som symboliserer et døgn i en kræftpatients liv.

Kræft findes hele døgnet, kræftpatienter har aldrig fri. Vi ved, at hver 3. bliver ramt og resten er pårørende. Vi kender nok alle en, som er ramt og vi vil som stafet gerne være med til at give rammerne for et rørende døgn for familie, venner, kollegaer, bekendte, sportsklubber og andre fællesskaber. Fællesskaber, som mødes på tværs sådan en dag.

Vi forsøger at skabe bånd mellem fightere (nuværende og tidligere kræftpatienter), nogle mødes et par gange om året. Vi oplever at der er et stort behov for at kunne være sammen efter de 3 år hvor kommunen giver genoptræning.

Vi ønsker at være synlige for alle i kommunen borgere, foreninger m.m.

LIGNENDE SAGER

Cykling Uden Alder (Sorø)
Cykling uden alder i Ruds Vedby er en lillebitte gruppe, som frivilligt cykler flere gange om ugen for svagelige personer, som ikke selv har mulighed for at komme ud og få vind i håret og luft til lungerne.
March Mod Ensomhed
Hvert år fra uge 32-41 vandrer Patrick Cakirli "March mod Ensomhed" gennem hele Danmark i samarbejde med forskellige organisationer. Konceptet er, at han ikke må gå medmindre han har følgeskab, ellers skal han stå stille.
NGAYEN SCHOOL FUND
NGAYEN SCHOOL FUND arbejder for, at gambiske børn kan få adgang til en god uddannelse.
PakkekalenderAUH
Julegaver og pakkekalender til alle de psykiatriske afdelinger på Skejby Sygehus (AUH). Vi bager julesmåkager til gavn for projektet, så vi kan købe smukke og brugbare ting til modtagerne.
Salsa4Water Aalborg
Salsa4water Aalborg er en nyopstartet nonprofitorganisation i Aalborg, som stræber efter at indsamle penge til WaterAid i udviklingslande via salsa undervisning og events.