Velgørenhed

Sønderjyllands Dyreværnsforening af 1995

Sønderjyllands Dyreværnsforening af 1995 er en lille privat forening i det sønderjyske, som på frivillig basis driver et internat for herreløse katte i Hammelev ved Vojens. Sønderjyllands Dyreværnsforening af 1995 modtager ikke støtte fra stat eller kommune, og vi er fuldstændig afhængige af private bidragsydere. Vores aktivitetsniveau er derfor også afhængigt af, hvor meget vi modtager i fonde, legater, medlemsskaber og øvrige donationer.

Vores arbejde er professionelt og seriøst og med det formål at hjælpe så mange katte som muligt til et ordentligt liv. Vi arbejder for at ændre kattens status og levevilkår, og derfor deltager vi hvert år i forskellige projekter og kampagner for at synliggøre vores arbejde for dyrevelfærd og dyreværn. Et af vores store projekter er vores katte-aids kampagne, hvor vi oplyser om den frygtelige sygdom, og tilbyder gratis test for katte-aids og efterfølgende neutralisering for en egenbetaling på under 500 kroner. Vi giver derudover tilskud til neutralisering af tilløberkatte, hvis finderen af katten bliver glad for den og gerne vil beholde katten. Vi deltager som den eneste dyreværnsforening i Syd-, Sønder-, Vest- og Midtjylland i Kattens Uge 39, hvor vi afsætter en pulje penge til gratis neutralisering af vildtlevende katte. Kattens Uge 39 er organiseret af de store dyreværnsforeninger i Danmark, og vi mener det er vigtigt at støtte op om denne aktivitet. Vi er naturligvis også medlem af DOSO – Dyreværnsorganisationernes Samarbejdsorganisation – som består af alle de store dyreværnsorganisationer og en række mindre foreninger. Vi er aktive og synlige. Da Haderslev kommune valgte at spare budgetposten på 75.000 kroner til hjælp til vildkatte, kontaktede vi med det samme TV Syd og Jydske Vestkysten, hvilket resulterede i et langt indslag på tv om vores forening og det arbejde, vi udfører, ligesom der var en fin artikel i avisen.

Det er udelukkende frivillige ildsjæle, der udfører arbejde i Sønderjyllands Dyreværnsforening, fordi det er vores fornemmeste opgave at så mange penge som muligt går til arbejdet for kattene - det er nemlig kattene, vi er her for.

LIGNENDE SAGER

Støt 100% for Børnenes arbejde blandt handicappede børn i Mombasas slum
100% for Børnene arbejder for aktivt at skabe en fremtid af muligheder blandt nogle af verdens fattigste børn. Vores målgruppe er gadebørn, handicappede børn og børnehjemsbørn i Ghana og Kenya. 100% for Børnene er en registeret, fradragsberettiget velgørende forening i Danmark - og er godt funderet i det danske civilsamfund.
Egebjerg Event - Sommerkoncert i Egebjerg
Egebjerg Event skaber en gratis fest for alle, der styrker sammenholdet lokalt og sikrer børnefamilier og ældre også har mulighed for at deltage.
Foreningen Happy Dogs
Foreningen Happy Dogs træder til når alt håbet er ude for en hund og dens familie.
Help Your Next - projekt ’Rent drikkevand’
Foreningen Help Your Next har fokus på, at skabe mulighed for, at mennesker i fattige landsbyer også får mulighed for at have rent vand. Rent drikkevand – en menneskeret!
HumanCare Russias humanitære arbejde blandt fattige børnefamilier i Moskva
HumanCare Russia er en forening, hvis formål er at støtte den udsendte Connie Meyers humanitære arbejde i og omkring Moskva. HumanCare Russia støtter især børnefamilier. Syge børn har fået hjælp. Selv små midler har stor effekt for hjælpearbejdet.
Støtteforeningen for Klovnen LULU og Ko
Klovnen LULU er unik. Hendes tilstedeværelse på hospitalet er en ganske særlig gave. Med nærvær og hjerte møder hun små og store og skaber et magisk og trygt rum. Et rum der favner og omfavner alle følelser.
Ønskefonden (Make-A-Wish Ønskefonden Danmark)
Make-A-Wish Ønskefonden opfylder ønsker for børn mellem 3-18 år i Danmark med livstruende sygdomme med henblik på at skabe håb, styrke og glæde.
Skolematerialer til forældreløse og fattige børn i Uganda
Skolematerialer til fattige og forældreløse børn i alderen 6-12 år i Primary Schools i Uganda: blyanter, kuglepenne, skrivehæfter, geometrisæt, rygsække, skoleuniformer, sko m.m. Ved at hjælpe med disse ting kommer børnene i skole dagligt.