Hjemløse & socialt udsatte

Sct. Nicolai Tjenesten

Tunge Tanker Skal Deles - og det kan du i fuld fortrolighed og under de frivilliges tavshedspligt gøre hos Sct. Nicolai Tjenesten.

Omkring 300 frivillige besvarer ca. 45.000 opkald fra hele Danmark og det sker både nat og dag også Juleaften og 2. Påskedag. Der er åbent fra 9 morgen til 3 nat alle årets dage...

Vil du dele dine tanker kan du ringe på 3312 1400 eller 70 120 110. Du kan også møde op på tjenestens adresse i København og få en personlig samtale, i fortrolighed.

LIGNENDE SAGER

Brugernes Førerhunde Ordning
Brugernes Førerhunde Ordning (BFO) hjælper blinde og svagsynede med at genvinde deres uafhængighed og frihed gennem træning og udplacering af førerhunde i hele Danmark.
Det Runde Bord
Det Runde Bord formidler gratis overskudsmad til socialt udsatte. Der formidles hundredtusindvis af måltider til udsatte mennesker, mennesker, der kæmper med sindslidelse, alkoholmisbrug, stofmisbrug, hjemløshed og prostitution mv.
Projekt Bindeleddet
Bindeleddet støtter unge hjemløse i den svære overgang fra gade til hjem. Fagligt stærke, frivillige mentorer styrker den unges tro på sig selv og skaber nye positive netværk.
Værket - Netværk for ensomme Voksne
Værket er et tilbud til voksne midt i livet der oplever ensomhed og som ønsker at møde andre voksne. I Værket kobler vi gode aktiviteter med konkrete øvelser, så deltagerne i netværket kan få styrket deres sociale kompetencer og få hjælp til at bryde ensomheden.