Andet

RunningPawsDK

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

Links

RunningPawsDK er et løbsfællesskab, hvor vi flere gange om ugen stiller klar til at løbe med vores 4-benede venner. Det hedder canicross.

Vores deltagere løber i hver sit tempo med hver sin størrelse hund og på hver sit niveau – men der er plads til alle. Mange af vores deltagere har udfordringer i livet – det være sig fysiske som de udfordringer man ikke kan se med det blotte øje og som nogle gange kan være svære at forklare.

Vi løber med glæde – uanset vind og vejr – simpelthen fordi det i sidste ende giver energi og ro i hovedet. Bonus er at det selvfølgelig er sundt.

Hos RunningPawsDK udvikler de der deltager sig helt vildt på ret kort tid, og vi vil meget gerne gøre en endnu større forskel for endnu flere – uanset størrelse, former, farver og pelstype.  

  

LIGNENDE SAGER

BGF – Aktivt seniorliv
Vi tror på, at et aktivt seniorliv er vigtigt for den mentale sundhed for seniorer. Vi tror på at dyrke motion i fællesskab fremmer livsglæden og øger lysten til bevægelse.
Danske Plejehjemsklovne
Danske Plejehjemsklovne puster liv og lys ind i dagligdagen hos plejehjemsbeboere med demens og voksne på bosteder. Som en passende, positiv forstyrrelse skaber klovnene en mærkbar forskel for hver enkelt beboer.
FrivilligCenter Give
FrivilligCenter Give er et bredt tilbud, hvor frivillige gør en forskel for andre. Tilbuddene er brede og omfatter alt fra nyfødte til ældre døende. Det er dybt forankret i os ale, at det er og skal være en glæde at være frivillig og hjælpe andre.
March mod Ensomhed
March mod Ensomhed sætter fokus på ensomhed, og samler ind til Danmarks Landsindsamling.
Notmark Sogns Ungdomsforening – Gymnastik
Vi er en forening med det sociale i fokus, både blandt vores frivillige og vores medlemmer. Vi skal have det godt, og kunne give kulturen videre, så foreningen kan give glæde mange år frem endnu.
Sisterpower
Et hjem skal være et trygt sted for alle! Sisterpower styrker voldsudsatte kvinder og deres familier til at leve et liv uden vold ved at arbejde med traumefokuseret voldsforebyggelse gennem helhedsorienterede og skræddersyede empowerment forløb.
Team Tvilling
Hos Team Tvilling får handicappede luft under vingerne og vind i håret, når de kommer ud på en lang og udfordrende løbetur i al slags terræn – sammen med positive, friske og engagerede frivillige løbere, som navigerer rundt med løbevognene.
UFL Lillebælt - Unge For Ligeværd
UFL Lillebælt er en fritidsklub for unge/voksne over 18 år, med særlige behov og udfordringer. I klubben er du med i et fællesskab, hvor vi hygger og har mange oplevelser sammen. Vi laver forskellige ting, og vi er gode til at have det sjovt sammen.