Andet

RescueDog

Links

RescueDog blev startet i 2003 med formålet om at hjælpe og skabe bedre vilkår for hunde – primært i Danmark.

RescueDog bliver drevet på en gård i Græsted, hvor hundene har mulighed for masser af plads til at lege, trænes og aktiveres. Alle hundene bor i studehuset sammen med os, da det er den bedste måde, hvorpå vi kan observere hundene i forskellige situationer og træne almindelig adfærd.

Kisser Que er stifter af RescueDog og en ildsjæl uden lige for alle hunde om de står uden hjem eller har seriøse adfærdsproblemer. Hos RescueDog kan man altid indlevere sin hund, hvis man af en årsag ikke kan beholde den og så tester og træner Kisser den. Hvis hunden ikke kan blive omplaceret i nyt hjem, bliver hunden hos RescueDog resten af sit liv.

Kisser er uddannet hundeinstruktør og har arbejdet med adfærd som speciale i mere end 17 år. Hun kaster sig helhjertet ind i arbejdet med at redde hunde, og derfor indstilles hun og hendes sag, RescueDog, til Årets Hjertesag.

LIGNENDE SAGER

Landsforeningen Spædbarnsdød
Landsforening Spædbarnsdød hjælper forældre og pårørende, når noget af det værst tænkelige sker - at miste sit spædbarn, i graviditeten, ved fødslen eller kort derefter.
Psykologisk SamtaleCenter
Psykologisk SamtaleCenter er en frivillig drevet forening, som tilbyder gratis samtaleforløb til unge mellem 18-30 år og studerende. Forløbene består af 8 samtaler enten individuelt eller i gruppe der varetages af psykologistuderende og psykologer.
Sejlads for livet
Sejlads for livet er et projekt hos Nivå Bådelaug, hvor en række frivillige gør det muligt at alle kan sejle - også dem med et handicap og i et tempo, der passer den enkelte.