Væresteder

RAV (rådgivning og aktivitetstilbud Vendsyssel) for yngre demente

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

Links

Rav er et sted hvor yngre demente kan være sammen på lige fod, hvor man bliver set, hørt og behandlet med værdighed i forhold til hvor den enkelte person befinder sig. Jeg går i en pårørende gruppe i Rav, hvor det er fantastisk at kunne snakke med de andre pårørende og vi har et fantastisk sammenhold.

Rav bliver kørt af 2 ildsjæle Mona og Malene, de er hjertet og sjælen i Rav, de brænder for deres arbejde, og vil gøre alt for deres brugere og deres pårørende. Jeg er fuldstændig overbevist om, og jeg er sikker på, at hvis ikke de to, Mona og Malene, var i Rav ville jeg have en meget dårligere mand.

De brugere som kommer i Rav får masser af oplevelser i form af forskellige aktiviteter og ture ud af huset samt træning i maskiner hos den lokale Fysioterapi. Vi har alle lige været i sommerhus i 3 dage, hvilket var fantastisk, det har givet et rigtig godt sammenhold både brugere og pårørende imellem. Der er altid mange bruger i Rav, og der kommer jævnt tit nye brugere, så det er et sted som vi bestemt ikke kunne undvære.

  

LIGNENDE SAGER

BRONX
BRONX er en kraftfuld bevægelse, der skaber enestående fællesskaber. Vores måde at omsætte idéer til handling har gjort os til noget helt særligt. Vi brænder for bæredygtighed, respekt, oplevelser, og den særlige BRONXånd, der udgør vores fællesskab.
Kildehuset Fountain House
Kildehuset er et værested for sindslidende, der er bosiddende i Aalborg kommune. Et arbejdsorienteret fællesskab for mennesker med psykiske udfordringer. I Kildehuset har alle et værd og alle er alle ligeværdige.