Patientforening

Patientforeningen Danmark – seriøse debatter i et varmt fællesskab

Patientforeningen Danmark har plads til alle patienter, også patienter med lægemiddelskader.

Der er plads til de patienter, der har det svært ved at finde anerkendelse i sundhedsvæsenet, det kan være patienter med fibromyalgi, kronisk træthedssyndrom, piskesmæld, stofskifteproblemer m.m. Vi har plads til både kvinder med livmoderhalskræft og bivirkninger af HPV vaccine. Vi yder støtte til sundhedsforskning, der er uafhængig af industrien og lægemiddelindustrien. Vores nyoprettede komité, Factcare, har til formål at indsamle midler til forskning, der er uafhængig af industrien.

I øjeblikket samler vi ind til forskning i eventuelle skader af aluminium, aluminium er et tilsætningsstof til HPV vaccinen. Vi er afhængig af indsamling via fonde og private midler.

LIGNENDE SAGER

Atopisk Eksem Forening - børneeksem for børn og voksne
Børneeksem - desværre for både børn og voksne. En træls kronisk hudsygdom, som KLØR nederdrægtigt, når eksemen er i udbrud og som påvirker hele familien, fordi der følger dårlig nattesøvn, irritation, ekstra tøjvask, udgifter til cremer osv. med.
FAIM - Foreningen For Autoimmune Sygdomme
Autoimmune sygdomme er ikke selvforskyldte - og 1 million danskere har mindst én autoimmun sygdom.
Forældre og Fødsel
Forældre og Fødsels hjertesager er at sikre alle en tryg fødsel og at give gratis viden baseret og personlig rådgivning. Det er der brug for i dag, hvor sundhedstilbuddene til de gravide, fødende og småbørnsfamilierne gang på gang bliver beskåret.
IAKM Danmark
IAKM Danmark arbejder for alle menneskers ret til at lære, udvikle og anvende sprog, uanset diagnose, handicaps, alder og forudsætninger. Dermed fremmes et godt liv for den enkelte med respekt, delagtighed og ligeværd.
Leverforeningen
Vores hjertesag er at støtte alle leversyge, levertransplanterede og deres pårørende. Vi samarbejder med andre patientforeninger og repræsenterer medlemmerne overfor det offentlige - bl.a. Sundhedsstyrelsen.
Neuropatiforeningen - Alle mennesker har ret til et værdigt Liv
Neuropati spænder over en lang række smertefulde lidelser og symptomer her taler vi om de sensoriske nerver, de autonome nerver samt de motoriske nerver. Der er brug for meget mere forskning på området.
Organdonation - ja tak!
Organdonation - ja tak arbejder for at redde LIV og forbedre organdonation i Danmark. Målet er at nedbringe ventetiden, så færre dør imens de venter på et nyt organ, samt at forbedre vilkårene for de familier, som er hårdt ramt af organsvigt.