Sygdom & sorg

Oceans of Hope

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

Et af formålene med Oceans of Hope, er at hjælpe mennesker med den alvorlige og invaliderende sygdom sclerose – også i deres liv uden for hospitalets mure. 

MS er en sygdom i hjernen – men det er på en måde også en eksistentiel sygdom. Mange, som rammes af MS, mister en del af deres identitet og, måske værst af alt, mister troen på sig selv og troen på, at fremtiden har noget godt at bringe.

Oceans of Hope tilbyder sejlende togter, hvor muligheder og udfoldelse som menneske i et stærkt fællesskab, på trods af sygdom eller andre begrænsninger i livet.  

   

LIGNENDE SAGER

DemensCafeens Venner
Fællesskaber for mennesker med demens og deres pårørende er vores hjertesag. Det er vigtigt, når du bliver diagnosticeret med sådan sygdom, at du kan bevare et fællesskab med ligestillede, hvor man kan mødes til fællesspisninger, dagsture og sommerture.
Messi med Måde
Siden oktober 2016 har det sociale genoptrænings- og motionskoncept Messi med Måde kørt som del af Idrætsklubben Aalborg Freja. Formålet er at få inaktive, nedslidte, ældre og isolerede til at dyrke motion i en holdsport.