Andet

Notmark Sogns Ungdomsforening – Gymnastik

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

Gymnastikafdelingen hos Notmark Sogns Ungdomsforening har fokus på udvikling og det sociale hos børn og unge. Arbejdet med de frivillige gennem de sidste mange år, giver pote. De unge glæder sig til de fylder 11 år, så de kan begynde at hjælpe til på de mindste hold, og når der er nok hjælpere er det også lettere at få forældrene med på holdet. Det skal være godt at være frivillig, og de nye skal føle sig taget godt imod. 

I gymnastikforeningen arbejder man med hinandens kompetencer, og ser fordelene i forskellighed. De hjælper hinanden til at blive det bedst mulige instruktørteam, og fokuserer på, at instruktørerne kender hinanden på tværs af alder og hold. Derfor bliver der i løbet af året afholdt flere små arrangementer. Det mærkes blandt deltagerne at instruktørerne har det godt, og det er vigtigt da alle skal være velkomne. 

  

LIGNENDE SAGER

BGF – Aktivt seniorliv
Vi tror på, at et aktivt seniorliv er vigtigt for den mentale sundhed for seniorer. Vi tror på at dyrke motion i fællesskab fremmer livsglæden og øger lysten til bevægelse.
Danske Plejehjemsklovne
Danske Plejehjemsklovne puster liv og lys ind i dagligdagen hos plejehjemsbeboere med demens og voksne på bosteder. Som en passende, positiv forstyrrelse skaber klovnene en mærkbar forskel for hver enkelt beboer.
FrivilligCenter Give
FrivilligCenter Give er et bredt tilbud, hvor frivillige gør en forskel for andre. Tilbuddene er brede og omfatter alt fra nyfødte til ældre døende. Det er dybt forankret i os ale, at det er og skal være en glæde at være frivillig og hjælpe andre.
March mod Ensomhed
March mod Ensomhed sætter fokus på ensomhed, og samler ind til Danmarks Landsindsamling.
RunningPawsDK
RunningPawsDK er et løbefællesskab, hvor "livet" er hovedformålet – men canicross (løb med hund) er metoden.
Sisterpower
Et hjem skal være et trygt sted for alle! Sisterpower styrker voldsudsatte kvinder og deres familier til at leve et liv uden vold ved at arbejde med traumefokuseret voldsforebyggelse gennem helhedsorienterede og skræddersyede empowerment forløb.
Team Tvilling
Hos Team Tvilling får handicappede luft under vingerne og vind i håret, når de kommer ud på en lang og udfordrende løbetur i al slags terræn – sammen med positive, friske og engagerede frivillige løbere, som navigerer rundt med løbevognene.
UFL Lillebælt - Unge For Ligeværd
UFL Lillebælt er en fritidsklub for unge/voksne over 18 år, med særlige behov og udfordringer. I klubben er du med i et fællesskab, hvor vi hygger og har mange oplevelser sammen. Vi laver forskellige ting, og vi er gode til at have det sjovt sammen.