Velgørenhed

NGAYEN SCHOOL FUND

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

NGAYEN SCHOOL FUND en lille dansk hjælpegruppe som blev startet i 2009 med formålet at støtte to skoler – henholdsvis under og overbygning, inkl. High school –  i landsbyen Ngayen Sanjal, beliggende i det lille vestafrikanske land Gambia. 

Vi tilbyder individuelle sponsorater på børn fra fattige familier så de kan gå I skole og få sig en god uddannelse. Derudover hjælper vi ligeledes skolerne og landsbyen med en variation af forskellige projekter. 

Ngayen Sanjal Upper Basic og Senior Secondary School modtager elever fra et stort geografisk område, ligeledes lærere.

Der er derfor mangel på klasselokaler, ikke mindst til de praktiske fag, ligesom lærerne som kommer udefra har svært ved at finde bolig i landsbyen.

Hvis NGAYEN SCHOOL FUND skulle være så heldig at vinde i PFA brug livet Fonden, skal pengene dermed bruges til at dække de behov de har på Ngayen Sanjal Upper Basic og Senior Secondary School I form af nye skolebygninger og et staff quarter til lærerne. 

LIGNENDE SAGER

Cykling Uden Alder (Sorø)
Cykling uden alder i Ruds Vedby er en lillebitte gruppe, som frivilligt cykler flere gange om ugen for svagelige personer, som ikke selv har mulighed for at komme ud og få vind i håret og luft til lungerne.
March Mod Ensomhed
Hvert år fra uge 32-41 vandrer Patrick Cakirli "March mod Ensomhed" gennem hele Danmark i samarbejde med forskellige organisationer. Konceptet er, at han ikke må gå medmindre han har følgeskab, ellers skal han stå stille.
PakkekalenderAUH
Julegaver og pakkekalender til alle de psykiatriske afdelinger på Skejby Sygehus (AUH). Vi bager julesmåkager til gavn for projektet, så vi kan købe smukke og brugbare ting til modtagerne.
Salsa4Water Aalborg
Salsa4water Aalborg er en nyopstartet nonprofitorganisation i Aalborg, som stræber efter at indsamle penge til WaterAid i udviklingslande via salsa undervisning og events.
Stafet for Livet Nordfyn (Kræftens Bekæmpelse)
Stafet for Livet Nordfyn er en aktivitet under Kræftens Bekæmpelse. Vi vil gerne sætte fokus på den gode sag, det vigtige budskab, men i høj grad også være med til at skabe fællesskab i den nordfynske kommune.