Børn & unge

Motorsport for LIFE

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

Syge børn har også ret til at have det sjovt!

Vi sørger for at børn der af en eller anden årsag, er indlagt, får et afbræk i en ellers alvorlig og triviel hver-dag. Vi tilpasser os det enkelte hospitals ønsker og behov, og kommer ud med forskellige teams fra motorsportens verden, og giver børnene en god dag.

Vi har kæmpe opbakning og support fra de mange frivillige motorteams og deres køretøjer, når vi besøger både hospitaler og racerbanerne.

Til de børn og deres familier, der har mulighed og overskud til at komme med ud på racerbanerne, arrangerer vi events med et program, der bl.a. også omfatter besøg i pit-området, hvor børnene får mulighed for at snakke med kørerne, sidde i deres biler, og få autografer/billeder osv.

Det er altid en stor glæde at se, hvor meget det betyder for børnene. De får en dejlig oplevelse, hvor alt er tilrettelagt for netop dem og deres familier. Vi er der for børnene og på netop deres præmisser.

 

LIGNENDE SAGER

Bryd Tavsheden – rådgivning til børn og unge, som lever med vold
Bryd Tavsheden søger støtte til vores rådgivning for børn og unge, som oplever vold i familien eller parforholdet. Hos os kan de få anonym rådgivning via vores chat, telefon og brevkasse hver dag kl. 17-20, samt personlige samtaleforløb.
LøkkeFondens Challenge – Fra dreng på kanten til ung i fællesskabet
LøkkeFondens Challenge er et 16 ugers trænings- og udviklingsforløb med et efterværn, der har formål at give udsatte drenge en større tro på eget værd og potentiale samt at styrke deres fysiske såvel som mentale sundhed, robusthed og handlekraft.
Team Fred
Team Fred er et træningsfællesskab for børn med autisme og andre særlige behov. Team Fred tilbyder padel - og tennistræning for specialskoler i landets tennisklubber og baner vejen for, at børn med særlige behov kan blive en del af foreningslivet.
Venskabsweekend for familier med børn med Cerebral Parese (CP)
Venskabsweekenderne blev etableret i 2016 med det formål at skabe glæde, venskaber og netværk for børn med Cerebral Parese og deres familier.
Verdens Børn
Verdens Børn er en uafhængig og humanitær organisation. Organisationen arbejder for at hjælpe nogle af verdens udsatte børn - forældreløse, syge og handicappede børn samt børn fra fattige hjem - til at få en uddannelse.