Sygdom & sorg

Landsforeningen Spædbarnsdød

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

At miste et barn er nok den største sorg, man som forælder kan opleve, og vi arbejder hver dag for at sikre de bedste vilkår for de forældre, der står midt i deres livs største krise. 

Hos Forældre & Sorg - Landsforeningen Spædbarnsdød tilbyder vi forældrene hjælp og støtte gennem bl.a. gratis, terapeutisk rådgivning. Sidste år talte vi med 600 forældre – og på den måde er vi med til at folde et sikkerhedsnet ud under forældrene, så de føler sig mødt, hørt og rummet i deres sorg. For ingen står alene, når sorgen rammer. 

I september 2020 har vi udvidet vores forældregruppe, så den favner forældre, som mister børn op til 21 år, og i dag er vi talerør for de mere end 1.700 forældre, som hvert år oplever at miste et barn.

LIGNENDE SAGER

Englekjoler – MindMyAngel
Englekjoler er et non-profit projekt, hvor kvinder donerer deres brudekjoler, som derefter bliver omsyet til englekjoler, svøb og sov-sødt-poser.
Alle har ret til en Kroniker Ven
Kroniker Influencers (KI) er et socialt fællesskab for alle os med kroniske lidelser. Ensomheden i sygdommen kan være svær, og vi ser hvordan vi i fællesskabet spreder livsmod, sammenhold og en lyst til at inspirere hinanden til at få det bedst ud af livet på trods. Vores fornemmeste opgave er kort sagt at puste glimmer ud over Kroniker Livet og forhåbentlig hjælpe til at alle kronikere kan få deres egen Kroniker Ven.
SMIL-mobilen – hjælp og støtte i en svær tid
SMIL-mobilen er SMILfondens telefonrådgivningslinje, der hjælper familier med alvorligt syge børn.
Terapi Gokart
Terapi Gokart i Korsør Gokart Klub blev sat i verden for at tilbyde en raceroplevelse i en gokart for personer som ikke selv kan køre. Terapi Gokart startede i sommeren 2019 med tilskud fra Slagelse Kommune og vi har siden da kørt rigtig mange omgange.