Projekter

Kyun Houng – Sydfyns Taekwondo klub

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

Sydfyns Taekwondo er en nyopstartet taekwondo klub, der siden den 14. August 2023 er et nyt sportstilbud til bredden på Vester Skerninge friskole.

Vores vision for klubben er at skabe en klub med gode rammer til at rumme alle individer i området 5762 og her give gode rammer for udvikling indenfor sporten taekwondo, dvs. der vil være fokus på sporten som alt fra en traditionel kampsport med selvforsvar og selvkontrol i fokus.

Filosofien bag det om selvudvikling i form af: disciplin, styrke, balance, kropskontrol, selvtillid og selvværd. Til de mere farverige, vi håber, at vi bliver mangfoldigt, stævne discipliner indenfor kamp og poomsae. Der vil give klubbens udøvere muligheder for at gå hele vejen. Klubben er i rivende udvikling mht. det aktive medlemsskabstal, og har pt tre dygtige træningsuddannede instruktører med gode forbindelser til naboklubberne, som vi allerede nu har oparbejdet et stærkt forhold til og har haft inviteret til fællestræning i september, og med stor opbakning. Dette betyder at klubben aktivt vil søge hjælp fra de øvrige klubber i form af gæstetrænere, der kan være med til at højne niveauet i sporten i hjemmeklubben.

  

LIGNENDE SAGER

Dragør Roklub – Coastal Rowing
Dragør Roklub forsøger at fremme "Coastal Rowing". Det er en sport, der kan udøves af folk i alle aldre og baggrunde. Vores projekt vil fremme fysisk aktivitet og inklusion i samfundet ved at opfordre flere mennesker til at deltage i coastal roning og leve en sundere livsstil. Derudover har man som mål at gøre Coastal Rowing til en ny OL-disciplin.
Foreningen Samværd – Leg på plejehjem
Foreningen Samværd står bag projektet Leg på Plejehjem, som har til formål at skabe meningsfulde møder på tværs af generationer gennem musik, leg og samvær. Legestuen faciliteres af en musikvært og øger livsglæden hos alle parter.
Stevnstrup Rideklub
Hos Stevnstrup rideklub har vi har en klar vision om at blive Danmarks bedste rideklub. I det ligger der for os, at vi skal være en rideklub for alle.
VI-Senior: Netværk for etniske minoritetsældre
Trivselsagenter arbejder for TRIVSEL, TRYGHED OG MENINGSFULDE FÆLLESSKAB for etniske minoritetsældre fra 60+. Formålet er at øge de ældres livskvalitet og sundhed samt at hjælpe dem til aktiv deltagelse i samfundet.