Børn & unge

Kultur for Børn – lige muligheder for alle

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

Links

Kultur for børn arbejder for at sikre områdets børn gode ekstra kulturoplevelser af god kvalitet. Vi er placeret ude på landet, hvor der er masser af store fine græsanlæg til boldspil, og hvor transportudgifter begrænser, hvis man vil søge kulturoplevelser i de større byer omkring os. Vi bruger “kultur som løftestang” og ønsker, at alle børn har samme muligheder for workshops og events med musik, teater, litteratur, formgivning, fysisk aktivitet og bevægelse. Vi vil kendes på at være et aktivt, levende og inspirerende lokalsamfund, hvor også børn har rammer, hvor de kan udtrykke sig i det offentlige rum. Dette foregår sammen med engagerede voksne, som er frivillige, lærer, pædagoger, professionelle kunstnere, artister og dygtige instruktører.

Vi arbejder med fokus på FN’s Verdensmål samt med tidens interesse for biodiversitet og respekt for naturen. Det kan sagtens være sjovt, lærerigt og forpligtigende på samme tid. Vi har arrangeret forskellige tilbud som f.eks. cirkusworkshops, børneteater, kunstworkshops, skraldeworkshops, kulturudveksling med unge fra Kenya, samt workshops med Diskgolf, BMX cykler, Parkour, OCR, Akrobatik og Street Dance i samarbejde med Sjølund-Hejls Skole, Børnehuset Hejls og de lokale idrætsforeninger. Det giver god mening at arrangere lokalt, da det giver alle børn en mulighed for at deltage, også de børn, der af forskellige årsager ikke oplever så meget.

#sammennårvilængst
#børnervoresfremtid

 

LIGNENDE SAGER

Bramming rideklub
En lille rideklub der sætter stor ære i at give så mange børn som muligt, muligheden for at lære at ride og omgås et stort dyr med omsorg.
Julemærkehjemmet Kildemose
Julemærkehjemmet Kildemose har til huse i en gammel villa med tilbygninger og ligger i smukke grønne omgivelser med masser af træer og skråninger ned til Roskilde Fjord. Her lærer børnene at leve et liv med sund mad, masser af motion, nærvær og kammeratskab. De lærer at tackle mobning, får styrket deres selvværd og knytter venskaber