Sygdom & sorg

Alle har ret til en Kroniker Ven

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

Kroniske Influencers er en forening. Vi kan dog bedre kan lide at kalde os et fællesskab. Vi har alle brug for at indgå i fællesskaber med ligesindede. I Kroniske Influencers kan alle med kroniske lidelser på tværs af diagnoser møde ligesindede og få deres egen Kroniker Ven.

Online skaber vi et rum fyldt med forståelse og kærlighed. Her fortælles de ægte historier om Kroniker Livet, hvilket er med til at nedbryde tabuer og følelsen af at stå helt alene med sine udfordringer. Vi tilbyder events, hvor medlemmerne kan møde sine Kroniker Kollegaer til kaffe, gåtur eller en stor fælles fest – når corona ikke lige ødelægger det for os. 

Vi er 3 kvinder i alderen 31-41 år, som står bag Kroniske Influencers. Vi har en stor flok skønne frivillige som også hjælper til. Vi lever alle med kroniske lidelser, og netop dét at vi selv er syge, gør dette til vores hjertesag. Vi har selv mærket den magi, der opstår når man møder ligesindede. Den følelse vil vi gerne give videre til endnu flere kronikere. Vores fornemmeste opgave er kort sagt at puste glimmer ud over Kroniker Livet og forhåbentlig hjælpe til at alle kronikere kan få deres egen Kroniker Ven. 

Fællesskabet startede med en profil på Instagram for 2 år siden  i dag er vi samlet over 10.000 i fællesskabet på SoMe. For kun 8 mdr. siden blev vi en forening og åbnede for medlemmer – i dag har vi over 1.500 skønne medlemmer i foreningen. Corona gør det desværre ekstra svært for os kronikere at mødes, så der er mere end nogensinde et behov for tiltag, der bekæmper ensomhed blandt en gruppe der i denne tid er ekstra udsat og sårbar. Med støtte fra PFA vil vi gerne skabe endnu flere tiltag og online events, som kan hjælpe med at sprede glimmer og glæde i en ekstra svær tid.

LIGNENDE SAGER

Englekjoler – MindMyAngel
Englekjoler er et non-profit projekt, hvor kvinder donerer deres brudekjoler, som derefter bliver omsyet til englekjoler, svøb og sov-sødt-poser.
Landsforeningen Spædbarnsdød
Landsforeningen Spædbarnsdød er en forening som hjælper forældre og pårørende, når de mister et lille barn, enten i graviditeten eller i barnets første leveår. De er uvurderlige og er nogen af de eneste der griber forældre i en ubærlig situation.
SMIL-mobilen – hjælp og støtte i en svær tid
SMIL-mobilen er SMILfondens telefonrådgivningslinje, der hjælper familier med alvorligt syge børn.
Terapi Gokart
Terapi Gokart i Korsør Gokart Klub blev sat i verden for at tilbyde en raceroplevelse i en gokart for personer som ikke selv kan køre. Terapi Gokart startede i sommeren 2019 med tilskud fra Slagelse Kommune og vi har siden da kørt rigtig mange omgange.