Velgørenhed

Kræftens Bekæmpelse – Lemvig lokalafdeling

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

Links

Foreningen er delt i flere undergrupper. Vi har en café for kræftramte hvor alle er velkommen, med møde hver anden uge, en gruppe kun for kræft ramte kvinder, en gruppe kun for kræft ramte mænd. Kvindegruppen beskæftiger sig med kreativ syning, og virksomhedsbesøg.

Mandegruppen beskæftiger sig med fremstilling af træarbejde bl.a. bistader som de har 2 familie af, de fremstiller honning der sælges i Lemvig og omegn, overskuddet går ubeskåret til lokalforeningen. 

Der er to årlige udflugter for unge kræftramte familier med børn, sidste gang i foråret 23. Til Wow park ved Skjern, de sidste 2 år har gruppen været i Tivoli friheden i Århus i fælles bus, hvor lokalforeningen sørger for al forplejning hele dagen og entre til Tivoli.  For de voksne kræftramte og efterladte arrangeres der også 2 årlige udflugter, hvor der også er fri forplejning, hele dagen og entreer er også dækket af foreningen. På disse ture er der normalt Max 55 deltagere, der transporteres i bus. Til disse ture er der oftest venteliste. Der arrangeres familiedage i klosterheden plantage til påske og jul, her mødes kræftramte og pårørende familier omkring 100 personer til sådan en eftermiddag, foreningen serverer kaffe og kage til de deltagende voksne og slik og pandekager til børn og barnlige sjæle.

  

LIGNENDE SAGER

Egebæksvenner for ukrainske flygtninge
Vi ønsker at indstille Egebæksvenner, som hjertesag, så vi med disse midler kan arrangere udflugter og aktiviteter for vores kære ukrainske venner, der midlertidigt bor på den gamle Egebæk skole i Nærum. Disse oplevelser vil bringe positive minder.
Foreningen for Ukrainske Flygtninge i Danmark
Foreningen hjælper til dagligt de ukrainske flygtninge med utallige ting, i forhold til at få de ukrainske flygtninge til at få etableret et liv i Danmark – herunder alle de praktiske ting der følger med til at blive bosat i et andet land såsom at søge om kommunal støtte, få sig et arbejde og meget mere.
Red flere liv ved hjertestop med Mobile Hjertestartere
Begrebet "Hjerteassistenter", er frivillige fagfolk indenfor akutberedskab, med egen bil og hjertestarter, som rykker ud til hjertestop, ved hjælp af en app på mobiltelefonen, som er koblet op mod regionens alarmcentral. GENIALT I LANDOMRÅDER !
Sport X Charity
Sport X er en 100 % frivillig udendørs træningsforening i Aarhus, som bruger sit stærke fællesskab fra foreningen til at rejse ud i verden og forsøge at give glæden ved sport og træning videre til børn og unge fra kriseramte og ofte oversete områder.
Svovlstikkerne – Næstved
Svovlstikkerne er en lille hjælpeorganisation af frivillige, som prøver at gøre julen bare lidt bedre for dem, som ikke har råd til at holde en jul, der bare ligner den du og jeg kender og holder år efter år. Især børnene ligger os på sinde!
Tisvildehusets seniorkvinder
Netværk for byens seniorkvinder, hvor vi indgår i fællesskaber ud fra devisen; ”Vi giver til hinanden”. Man bliver inviteret og ledsaget af en anden kvinde. Alle får indflydelse på de aktiviteter, som opstår ud fra deltagernes ønsker/behov.
Ventilen Danmark
Ventilen Danmark er en frivillig ungdomsorganisation, som hjælper unge, der føler sig alvorligt ensomme ind i trygge fællesskaber. Ventilen har 22 tilbud til unge mellem 15 og 30 år.