Patientforening

Kræftens Bekæmpelse (Rødovre Lokalafdeling)

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

Links

Projekt håb, i Kræftens Bekæmpelse Rødovre Lokalafdeling, er et projekt, hvor vi hjælper borger pårørende og deres børn om at komme igennem denne svære tid.

Mange af de frivillige har selv enten været pårørende eller selv haft kræft. Vi skaber oplysninger omkring kræft med professionelle oplægsholdere, der kender muligheder for hjælp og værktøjer. Det foregår i et uformelt miljø. Samtidig krydser vi det med motion, sjove foredrag, kreative ting, maling og blomsterbinding. Så man får mulighed for at tænke på andet end kræft krydret med god sund kost så borgerne ikke skal hjem og lave mad. Der er grin og nogle gange også tårevædet samtale imellem brugerne. De flytter mange grænser ved dette. Vi skaber tryghed.

LIGNENDE SAGER

Ehlers-Danlos Foreningen i Danmark
Vi ønsker at indstille Ehlers-Danlos foreningen til årets hjertesag da man som patient i sundhedsvæsnet med en sjælden sygdom, desværre ofte bliver overladt til sig selv efter udredningen, derfor har det stor værdi at møde andre med samme diagnose.
Foreningen Fookid
Sagen i egen hånd – når den konventionelle kræftbehandling ikke rækker.
Foreningen for ATAKSI / HSP
Mødet med nydiagnosticeret personer med HSP og ATAKSI for korrekt vejledning og støtte.
Hjernerystelsesforeningen
Hjernerystelsesforeningen arbejder dels for at forbedre vilkårene for hjernerystelsesramte, dels for at oplyse om og forebygge lidelsen.
ME Foreningen
ME er en neuroimmun sygdom der rammer 10-20.000. ME Foreningen støtter ME-ramte, fordi der stort set ingen viden er om ME herhjemme. Samtidig skaber vi patientnetværk og hjælper med viden og vejledning. Sammen kan vi mere.
Senfølgerforeningen
Over 350.000 danskere lever med eller efter en kræftsygdom. Langt de fleste får senfølger og må leve med alvorlige og varige fysiske, psykiske og sociale senfølger efter deres kræftforløb.