Hjemløse & socialt udsatte

Kolding Madhjælp

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

Kolding Madhjælp gør en kæmpe indsats for at hjælpe borgere, der har det stramt i økonomien og har svært ved at skaffe mad til hele måneden.

De kan komme på Kolding Madhjælp og få hjælp hver søndag, hvor der uddeles gratis frostvarer, hyldevarer, frugt, grønt og brød. Lige nu ligger Kolding Madhjælp vandret i luften for at skaffe mad nok til alle, da der er kommet mange flere brugere grundet inflationen. Men ingen går derfra uden at få noget med hjem. Det er en stor glæde for Kolding Madhjælpe at kunne hjælpe folk, der har behov. Samtidig gør de også en stor indsats for at mindske madspild, da den mad, de giver væk, ellers ville være blevet smidt ud.

Kolding Madhjælp er også aktiv indenfor politik, og har et godt samarbejde med Stop Spild af Mad. De går også ud og holder foredrag på skoler og andre steder om madspild, og hvordan man selv kan hjælpe med at mindske madspild. 

LIGNENDE SAGER

Café Exit
Nuværende og tidligere indsatte har brug for hjælp og støtte når de kommer ud af fængslet og ønsker et liv uden kriminalitet. Café Exit ser mennesket bag forbrydelsen og hjælper til et nyt netværk, sundt fællesskab og en fremtid med gode værdier.
Hjælp din næste, hjælp de udsatte
Hjælp Din Næstes mål om at hæve livskvaliteten for udsatte. Den primære arbejdskraft er baseret på frivillighed (48 frivillige). Den primære indtægt for organisationen er baseret på private donationer.
Fuldt Hus
Fuldt Hus hjælper landets teatre med at uddele ikke-solgte billetter til udsatte borgere, der ellers aldrig ville være kommet i teatret. Gennem kulturen tilbyder Fuldt Hus, mennesker der føler sig udenfor, en plads i fællesskabet.
Hjemløs i Århus
Hjemløs i Århus er med Det rullende hjerterum er en 100 % frivillig organisation, som eneste formål er, at gøre noget godt året rundt for hjemløse og socialt udsatte i Århus.
Hjerterum (Blossom-Project.org)
Det er ikke altid let at blive ældre og slet ikke, når livet gør ondt. Hjerterum er et frivilligdrevet kursusfællesskab, hvor udsatte kvinder får nye, gode oplevelser i en rygsæk proppet med begivenheder fra et hårdt liv på kanten af samfundet.
Naturens Orpigaq
Vi er i samarbejde med Danmarks Outdoor Festival, hvor vi har en gruppe af udsatte unge, der indgår i frivilligt arbejde. På festivalen har vi den opgave at forpleje de andre frivillige og har ansvar for frivilligzonen.