Børn & unge

Julemærkehjemmet Kildemose

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

Julemærkehjemmet Kildemose har til huse i en gammel villa med tilbygninger og ligger i smukke grønne omgivelser med skråninger ned til Roskilde Fjord. På Hjemmet er der masser af faciliteter til udendørs aktiviteter, leg og motion, og Kildemose har egen badebro ved Roskilde Fjord. Til indendørsidræt benyttes den nyopførte multihal ved siden af hovedbygningen.

Hos Julemærkehjemmet Kildemose er det vigtigt, at børnene kan være sammen alle sammen, men også har mulighed for at skabe rum, hvor de kan være sammen i mindre grupper. Vi skaber en tryg hverdag for børnene, som fremmer deres fysiske og mentale sundhed, og giver børnene en oplevelse af glæde og værdighed.

LIGNENDE SAGER

Bramming rideklub
En lille rideklub der sætter stor ære i at give så mange børn som muligt, muligheden for at lære at ride og omgås et stort dyr med omsorg.
Kultur for Børn – lige muligheder for alle
I Kultur for Børn arbejder vi for at sikre børn og unge ekstra kulturoplevelser i lokalområdet Hejlsminde, Hejls og Sjølund. Vi fundraiser midler og afvikler events i samarbejde med Sjølund-Hejls Skole, Børnehuset Hejls og områdets foreningsliv.