Væresteder

Kildehuset Fountain House

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

Kildehuset er et meget specielt varmt og rummeligt sted at komme. Medlemmerne kommer frivilligt, og deltager i arbejdsfællesskab på kontor, køkken eller hus og have. Der er også mulighed for at deltage i fx Engelsk undervisning, Kreta værksted i fritidsprogram, motion, cykelture. der arrangeres udflugter mv.

Kildehuset er et rehabiliteringstilbud organiseret som en arbejdsplads, hvor ligeværdighed, frivillighed, åbenhed, inddragelse, omsorg for hinanden og ansvar overfor sig selv og andre samt hjælp til selvhjælp er i højsædet – (fra hjemmesiden, men jeg er enig) Kildehuset modtager driftstilskud, men er ellers selvkørende. Der er en støtteforening, der kan forsøde tilværelsen for medlemmerne. Det er et helt unikt sted for både ansatte, frivillige som jeg er nu, praktikanter og ikke mindst de mange medlemmer.

Den varme og energi, glæde og forskel der kan gøres for hvert enkelt medlem. Der er åbent 6 dage om ugen. der holdes jul, nytår og påske for medlemmerne i huset. Dette er helt enestående, da flere medlemmer ikke har andre sted at fejre højtiderne. Kildehuset fortjener så meget en anerkendelse for deres store hjerte og rummelighed for alle os, der nogle gange har det lidt svært.

  

LIGNENDE SAGER

BRONX
BRONX er en kraftfuld bevægelse, der skaber enestående fællesskaber. Vores måde at omsætte idéer til handling har gjort os til noget helt særligt. Vi brænder for bæredygtighed, respekt, oplevelser, og den særlige BRONXånd, der udgør vores fællesskab.
RAV (rådgivning og aktivitetstilbud Vendsyssel) for yngre demente
Rav er et sted hvor yngre demente kan være sammen på lige fod, hvor man bliver set, hørt og behandlet med værdighed i forhold til hvor den enkelte person befinder sig.