Børn & unge

KFUM-Spejderne i Bredballe

Links

Hos KFUM-Spejderne i Bredballe giver vi børn og unge et alternativ til at sidde inde ved at de frivillige ledere under spejdernes vision ”Sammen rykker vi verden – med vilje” sørger for spændende, udfordrende og lærerige aktiviteter, hvor børn og unge:

  • Lære at være i naturen/ ude
  • Lære at løfte i flok
  • Lære at tage ansvar for sig selv

Dette giver spejderne nogle færdigheder, som de kan anvende i deres videre liv.

Hos KFUM-Spejderne i Bredballe er fællesskabet stort, der er højt til loftet og tid til at være spejdere. Vi ser det som vores opgave at give spejderne muligheder for at udfolde og udvikle sig, således at vi alle glæder os til næste spejdermøde.

Vi har igen i år haft en stor tilgang hos de yngste enheder, så vi nu er 96 spejdere, 17 frivillige ledere og 17 klanmedlemmer.

Vi vil bruge en stor del af donationen som hjælp til finansieringen af en ny spejderhytte, således at vi får nogle tidssvarende indendørsfaciliteter, der åbner op for muligheden for at inkludere flere i spejderlivet. Idet et tidssvarende køkken og - toiletforhold vil gøre det muligt for os også at indbyde til fællesspisning som en del af Hele Danmarks Familieklub, samtidig med at det også giver muligheden for at opstarte familiespejder. En lille del af donationen vil vi bruge til at indkøbe brændekløvere, der muliggør at også de spejdere, der endnu ikke har taget øksebevis kan hjælpe med at kløve brænde, når der skal laves mad over bål.


LIGNENDE SAGER

AktivitetsJonglørerne
Fantasifuldt fristed for udsatte børn og unge, der ikke lige føler de passer helt ind i de normale arenaer de møder i hverdagen. Det vil sige dem med de ”særlige” og ”skæve” personligheder og idéer, som ikke tror på deres egne kompetencer og værdier.
BROEN Danmark - hjælper udsatte børn til en aktiv fritid
BROEN hjælper socialt udsatte børn og unge til at være aktive i fritiden i lokale idræts- og fritidsforeninger. Her kan de få et godt netværk med andre børn og unge og møde positive voksne rollemodeller.
Julemærkehjemmene
Julemærkehjemmene hjælper udsatte børn i Danmark til en ny start.
Min prinsesse drøm
Når man som barn bliver alvorligt syg bliver tid til leg og drømme erstattet af læger, medicin og angst. Man er ikke længere ”Sofie, Emma, eller Marie”. Men piger med livstruende sygdomme nu få lov at opleve et frirum og udleve en drøm.
Nødhjælpsorkesteret
Nødhjælpsorkesteret er en forening af professionelle musikere, der arbejder for at styrke respekt, gensidig medmenneskelighed og empati. Musik er et universelt sprog, der binder mennesker sammen.
Atletik for Børn og Unge med særlige behov
Parasport Frederiksberg samarbejder med en række skoler og institutioner for at børn og unge med særlige behov skal have samme mulighed for at dyrke idræt i foreningsregi og få et aktivt fritidsliv som deres jævnaldrende ikke-handicappede kammerater.
TUBA
TUBA hjælper unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i en familie med alkohol- eller stofmisbrug. TUBA tilbyder specialiseret rådgivning og terapi i 33 afdelinger over hele landet foruden chatrådgivning og online brevkasse.