Hjemløse & socialt udsatte

Juleindsamling til danske veteraner og pårørende

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

Links

For 5. år i træk samler vi ind til Danmarks Veteraner og deres familier.

Formålet med indsamlingen er: 
  • At give en økonomisk håndsrækning på min. 1.000 kr. til danske Veteraner og deres familier ved juletid.
  • At vise respekt og anerkendelse til de modige mænd og kvinder der har været udsendt for Danmark, samt til deres bagland herhjemme.

Modtagerne af julehjælpen er først og fremmest de Veteraner der har pådraget sig skade, psykisk såvel som fysisk, i forbindelse med deres udsendelse og som derfor er havnet på en eller anden form for overførselsindkomst. 

Indsamlingen støttes af gavmilde sponsorer, som bl.a. donerer gavekort og andre julegaver, der bliver udloddet i de løbende konkurrencer på Facebooksiden, blandt de personer der giver bidrag.

LIGNENDE SAGER

Mad med Hjertet
Mad med Hjertet donerer gratis måltider til familier i midlertidig livskrise. Alle måltider tilberedes af overskudsvarer som vi aftager fra lokale købmænd. Friske, gode råvarer der ellers ville være blevet smidt i skraldespanden.
MO-FE – App'en der giver hjemløse en ny chance
MO-FE er en app til hjemløse som giver dem en ny chance og styrker dem psykisk, fysisk og socialt. Ensomheden står nemlig ofte i vejen, hvilke gør at de mister motivationen, får tilbagefald og svært ved at komme ud af hjemløsheden eller misbruget.
Socialsygeplejersken – Den udstrakte arm til de socialt udsatte i Esbjerg
Socialsygeplejersken møder udsatte i øjenhøjde og møder dem i velkendte og trygge omgivelser. Hun tilbyder den rigtige hjælp på et tidligt stadie til de socialt udsatte, og er derved med til at forbedre deres almene sundhedstilstand.