Velgørenhed

HumanCare Russias humanitære arbejde blandt fattige børnefamilier i Moskva

Det er foreningen HumanCare Russias formål er at støtte det humanitære arbejde, foreningens udsendte, Connie Meyer udfører i og omkring Moskva.

Moskvas Patriarkat inviterede Connie Meyer i 1991 til at komme til Moskva og oprette humanitære programmer i fader Pavel Vishneskyi´s menighed. Connie Meyer bosatte sig i januar 1992 i Moskva og har siden da været engageret i konkrete projekter, der efteruddanner læger og underviser unge, fremskaffer medicin til børn, støtter børnerige familier, enlige mødre samt invalide og gamle uden pårørende. Hun har kontakter indenfor sundhedsvæsenet i Danmark, Moskva og USA, så hun har været i stand til at arrangere kurser, seminarer og videreuddannelsesrejser for læger og sygeplejersker i Moskva. Hospitalerne mangler udstyr. Her har Connie Meyer også været med til indsamlinger. Connie Meyer hjælper konkrete familier i nød. Det kræver stadige indsamlinger. Men resultaterne er store. En pige med rygmarvsbrok fik hjælp til operationer og medicin, så hun kunne komme til at gå. Connie Meyer har også truffet unge mennesker, som stadig er lamme, fordi de ikke har fået hjælp som børn. Forældrene har ikke råd til at få gjort noget ved det.

HumanCare Russia har hjulpet unge til få en uddannelse. Hjælp til en ung i en familie er hjælp til hele familien, da alle familiemedlemmer hjælper hinanden. Men der er krise i samfundet, så der er virkelig brug for hjælp til mange familier. Samtidig er nogle af de faste givere faldet fra. Derfor beder vi, at dette arbejde, som er vores hjertesag, vil blive tilgodeset. Arbejdet udføres på frivillig basis uden løn til hverken bestyrelse og Connie Meyer

LIGNENDE SAGER

Støt 100% for Børnenes arbejde blandt handicappede børn i Mombasas slum
100% for Børnene arbejder for aktivt at skabe en fremtid af muligheder blandt nogle af verdens fattigste børn. Vores målgruppe er gadebørn, handicappede børn og børnehjemsbørn i Ghana og Kenya. 100% for Børnene er en registeret, fradragsberettiget velgørende forening i Danmark - og er godt funderet i det danske civilsamfund.
Egebjerg Event - Sommerkoncert i Egebjerg
Egebjerg Event skaber en gratis fest for alle, der styrker sammenholdet lokalt og sikrer børnefamilier og ældre også har mulighed for at deltage.
Foreningen Happy Dogs
Foreningen Happy Dogs træder til når alt håbet er ude for en hund og dens familie.
Help Your Next - projekt ’Rent drikkevand’
Foreningen Help Your Next har fokus på, at skabe mulighed for, at mennesker i fattige landsbyer også får mulighed for at have rent vand. Rent drikkevand – en menneskeret!
Støtteforeningen for Klovnen LULU og Ko
Klovnen LULU er unik. Hendes tilstedeværelse på hospitalet er en ganske særlig gave. Med nærvær og hjerte møder hun små og store og skaber et magisk og trygt rum. Et rum der favner og omfavner alle følelser.
Ønskefonden (Make-A-Wish Ønskefonden Danmark)
Make-A-Wish Ønskefonden opfylder ønsker for børn mellem 3-18 år i Danmark med livstruende sygdomme med henblik på at skabe håb, styrke og glæde.
Skolematerialer til forældreløse og fattige børn i Uganda
Skolematerialer til fattige og forældreløse børn i alderen 6-12 år i Primary Schools i Uganda: blyanter, kuglepenne, skrivehæfter, geometrisæt, rygsække, skoleuniformer, sko m.m. Ved at hjælpe med disse ting kommer børnene i skole dagligt.
Sønderjyllands Dyreværnsforening af 1995
Vi hjælper de herreløse og vildtlevende katte i det syd- og sønderjyske, og arbejder for at ændre kattens status og levevilkår.