Velgørenhed

Help Your Next - projekt ’Rent drikkevand’

Vi drikker et glas vand fra hanen og tænker ikke over det – men for flere end 660 mill. mennesker er dette slet ikke en selvfølge. Mange steder er den eneste drikkevandskilde ofte en beskidt flod, der også bliver brugt af både dyr og mennesker til at bade i. Bakterier i vandet giver diarré og det koster menneskeliv – især børns liv.

Det skønnes, at næsten 1.000 børn under fem år hver dag mister livet på grund af diarré forårsaget af beskidt vand og dårlig sanitet og hygiejne. Fra Røde Kors i Uvira i Dr.Congo i Afrika har vi lige nu fået en melding om kolera udbrud, og der er brug for hjælp. Mange er indlagt på hospital til behandling og flere end 35 personer er allerede døde af koleraen. Der er akut behov for midler til behandling og forebyggelse af sygdommen. På den lange bane er der behov for, at der opføres helt nye vandbrønde.

Foreningen Help Your Next har til formål at lave humanitært hjælpearbejde og støtte mennesker i nød i både Danmark og globalt.

Foreningen har siden 2014 opført 14 brønde i fattige landsbyer i Indien og vi er p.t. i gang med en vandboring i det østlige Dr.Congo.

LIGNENDE SAGER

Støt 100% for Børnenes arbejde blandt handicappede børn i Mombasas slum
100% for Børnene arbejder for aktivt at skabe en fremtid af muligheder blandt nogle af verdens fattigste børn. Vores målgruppe er gadebørn, handicappede børn og børnehjemsbørn i Ghana og Kenya. 100% for Børnene er en registeret, fradragsberettiget velgørende forening i Danmark - og er godt funderet i det danske civilsamfund.
Egebjerg Event - Sommerkoncert i Egebjerg
Egebjerg Event skaber en gratis fest for alle, der styrker sammenholdet lokalt og sikrer børnefamilier og ældre også har mulighed for at deltage.
Foreningen Happy Dogs
Foreningen Happy Dogs træder til når alt håbet er ude for en hund og dens familie.
HumanCare Russias humanitære arbejde blandt fattige børnefamilier i Moskva
HumanCare Russia er en forening, hvis formål er at støtte den udsendte Connie Meyers humanitære arbejde i og omkring Moskva. HumanCare Russia støtter især børnefamilier. Syge børn har fået hjælp. Selv små midler har stor effekt for hjælpearbejdet.
Støtteforeningen for Klovnen LULU og Ko
Klovnen LULU er unik. Hendes tilstedeværelse på hospitalet er en ganske særlig gave. Med nærvær og hjerte møder hun små og store og skaber et magisk og trygt rum. Et rum der favner og omfavner alle følelser.
Ønskefonden (Make-A-Wish Ønskefonden Danmark)
Make-A-Wish Ønskefonden opfylder ønsker for børn mellem 3-18 år i Danmark med livstruende sygdomme med henblik på at skabe håb, styrke og glæde.
Skolematerialer til forældreløse og fattige børn i Uganda
Skolematerialer til fattige og forældreløse børn i alderen 6-12 år i Primary Schools i Uganda: blyanter, kuglepenne, skrivehæfter, geometrisæt, rygsække, skoleuniformer, sko m.m. Ved at hjælpe med disse ting kommer børnene i skole dagligt.
Sønderjyllands Dyreværnsforening af 1995
Vi hjælper de herreløse og vildtlevende katte i det syd- og sønderjyske, og arbejder for at ændre kattens status og levevilkår.