Velgørenhed

GÅ FOR BØRN - Intet barn skal føle sig alene

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

Man taler bedst, når man går. GÅ FOR BØRN skal hjælpe med at sprede budskabet om Børnetelefonen, og for at lade børn vide, at de ikke er alene. Intet barn skal føle sig alene, uanset hvad de står midt i! Alle har travlt, og de små kæmper med meget mere, end de tør udtrykke!

GÅ FOR BØRN er et årligt event, og blev holdt første gang i sommeren 2019. Til eventet kan man købe plakater, postkort og t-shirts, og overskuddet gik i 2019 til Børnetelefonen.

Derudover afholder GÅ FOR BØRN tegnekonkurrencer samt en velgørenhedsmarch - hvor børn kan deltage. Der er musikunderholdning og lege, så skulle der være et ulykkeligt barn, er målet, at det glemmer dagligdagen for en stund.

En støtte til GÅ FOR BØRN går bl.a. til produktion af postkort, en hjemmeside og plakater, og overskuddet går i år til Børnetelefonen og næste år til Girltalk.

Missionen er at nå til de største 30 byer i Danmark og lave en pakke til at alle kan gå, og hvor der vil være underholdning, flotte produkter, som alle kan købe og dermed samtidig donere til Børnetelefonen.


LIGNENDE SAGER

Bylling Foundation
Sammen skaber vi en lysere fremtid! Bylling Foundation kæmper for at forbedre levevilkårene for gadebørn i Filippinerne. Med hjerterum, omsorg og pædagogisk viden, driver vi et børnehjem for gadebørn, samt lokale projekter til oplysning og udvikling .
Chrispys' hjælpende hænder stop madspild
”Chrispy’s hjælpende hænder - stop madspild” fortjener at blive årets hjertesag. De mange frivillige ildsjæle hjælper hver dag flere sårbare, udsatte familier i flere byområder på Sjælland.
EXIST vil stoppe menneskehandel!
EXIST vil stoppe menneskehandel! Vi vil hjælpe nigerianske kvinder tilbage til livet ved at tilbyde dem et trygt hjem med fokus på personlig udvikling, uddannelse og jobskabelse - så de bliver selvforsørgende, kompetente nigerianske samfundsborgere.
HumanCare Russias humanitære arbejde blandt fattige børnefamilier i Moskva
HumanCare Russia, HCR, er en forening, hvis formål er at støtte et humanitært arbejde i og omkring Moskva. Den støtter især børnefamilier samt en læge og forsker Dr. Zinenko, som arbejder på at hjælpe syge børn. Behovet for hjælp er stort i Rusland.
Ngayen School Fund projekt - Vandboring til Gambia
Ngayen School Fund forsøger at indsamle de økonomiske midler til at få etableret en brøndboring med tilhørende vandhaner i en lokal landsby i provinsen af det vestafrikanske land Gambia.
Stop spild lokalt (Rønne)
Stop spild lokalt Rønne er en frivillig organisation, hvor vi reducerer og stopper meget madspild. Vi giver mad videre gratis til folk, der ikke har så meget. Vi en forskel for miljøet, samtidig med at vi har et godt fællesskab.
Team Rynkeby Storstrøm
Team Rynkeby Storstrøm er lokalt forankret på hele Sydsjælland, Lolland og Falster. Sammen kæmper de for at samle penge ind til Børnecancerfonden. Med #TeamJulius gør vi en forskel for Julius og alle de andre syge børn.