Andet

Forsvundne personer

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

Links

Forsvundne personer hjælper i hele Danmark når  pårørende står midt i deres livs krise og mangler en af deres kære.

Vi hjælper pårørende og politi med at få delt aktuelle efterlysninger. Når en person meldes savnet sidder der altid frustrerede pårørende tilbage. Heldigvis bliver mange sager hurtig afsluttede igen, men der er desværre også de sager som ikke bliver afsluttede inde for de første døgn og er der en akut sag hvor fx en psykisk ustabil person forsvinder eller en dement der er gået fra plejehjemmet eller fx små børn er gået fra deres bopæl eller legepladsen så deltager vi aktivt med eftersøgning hvis det er os muligt og hvis vi har grønt lys fra politiet.

For rigtig mange borger er Forsvundne personer blevet en hjerte sag, bare i år har vi været inde over 100 sager. Vi er blevet en stor gruppe på 70.000 mennesker der hjælper med det der muligt for den enkle, det kan være pårørende støtte, deling af efterlysning, deltagelse ved eftersøgning, printning af efterlysninger samt ophæng, mulighederne er mange, men vi har et fælles mål uanset alder eller skavanker og det er at pårørende får vished.

Udover gruppen er der en forening bag, vi har også fået sammenarbejde op at køre med Hundetjenesten- forsvundne personer, en dykker samt drone enhed.

Vi har nu fået uddannet 13 indsatleder som har gennemgået et weekend kursus i bl.a.. Førstehjælp, kortlæsning, retningslinjer, pressehåndtering og meget mere.

Vi har brug for flere indsatleder så vi hurtigere kan rykke ud på eftersøgninger i hele landet.

Alle arbejder frivilligt men vi har en del udgifter forbundet for at holde hjulene i gang, så derfor indstiller jeg Forsvundne personer som jeg oprettede for 8 år siden det gør jeg fordi vi er midt i en stor udvikling.

Vi er selvfølgelig registreret i indsamlingsnævnet.

LIGNENDE SAGER

Diabetesforeningen
En god ven med diabetes: Lasse og Magnus (billedet) har begge to type 1-diabetes. De mødtes gennem Diabetesforeningens ung til ung-netværk. Her hjælper unge, der har haft type 1-diabetes i flere år, andre børn og unge til et godt liv med diabetes.
Hejlskovs Venner
Hejlskovs Venner er en forening af frivillige, der er tilknyttet Plejecenter Hejlskov. Foreningens formål, er at hjælpe med, at give beboerne et bedre og aktivt liv, da livet skal leves - hele livet.
Læger uden Grænser
Læger uden Grænser yder akut medicinsk nødhjælp til de mest udsatte mennesker under krige, konflikter, naturkatastrofer, epidemier, sult og fattigdom. Samtidig kæmper vi for bedre adgang til livsvigtig medicin.
Odsherred Zoo Rescue - dyrevelfærd - redning af udrydningstruede dyrearter
Fonden Odsherred Zoo Rescue er Danmarks eneste rescue center for eksotiske dyr. Centeret har over 600 dyr, og modtager dyr, som har levet et dårligt liv andre steder og som har brug et ny hjem.
Rul og Rejs: Jysk rejseklub for fysisk handicappede
Foreningen "Rul og Rejs : jysk rejseklub for fysisk handicappede" er stiftet af en lille gruppe folk, som på frivillig basis arrangerer en årlig ferietur for medborgere med et væsentligt fysisk handicap.
Stop spild lokalt
Bekymringer fjernes for en stund. Sultende maver bliver til mætte maver. Sammenhold skabes og venskaber mødes i Stop Spild Lokalt.
TEAM FRED
TEAM Fred er et målrettet tennis – og padel træningssprogram for specialskoler for børn med autisme, ADHD og andre særlige behov og giver børnene en god og tryg introduktion til idrættens verden, så de på sigt kan blive aktive i en idrætsforening.
Troopers For Charity
Troopers For Charity er et fællesskab for voksne og børn stiftet af Star Wars entusiaster i august 2017. I Troopers For Charity er de gode gerninger, de gerninger der kommer fra hjertet.
Vinterlege for Udviklingshæmmede
Foreningen Vinterlege for Udviklingshæmmede er landsdækkende og har til formål, at arrangere en uges sne-ferie i Norge, som henvender sig specielt til udviklingshæmmede.