Hjemløse & socialt udsatte

Foreningen: Hunde, tips og hygge

Links

Hvem er vi? Vi er en lille gruppe mennesker der brænder for at hjælpe andre, vi hjælper udsatte med hund herhjemme i Danmark via det vi får sponsoreret, vi har gjort dette i 2 år. Vi har lager steder flere steder i Jylland og et på Fyn.

Hunde, Tips og Hygge, blev oprettet for 2 år siden, med håbet om at kunne hjælpe udsatte. Vi startede som en gruppe med (DD 5200 medlemmer) og er nu blevet registreret som forening (januar 2018) , og har i de to år hjulpet mange 1000 mennesker og forsætter.

Vi har givet langt over 8 ton foder væk de senest to år. Vi prøver så vidt muligt at bekæmpe den fattigdom der er herhjemme og sikre at vores med hundeejere kan beholde deres elskede dyr, vi tror på at man gør alt for at beholde sin bedste ven, vi ved at alle kan stå i en situation de ikke selv er herre over, vi ved man kan have fået hunden mens økonomien var i orden men så blive syg, fyret eller lign.

Vore primære mål er at hjælpe de som har brug for det, vi hjælper blandt andet med foder, udstyr og meget mere. Vi vil med foreningen begynde at kunne hjælpe med dyrlæge regninger også.

LIGNENDE SAGER

Brugernes Førerhunde Ordning
At leve med et alvorligt synshandicap i en stadigt mere visuelt orienteret verden, er lidt af en udfordring. Heldigvis er der hjælp at hente hos Brugernes Førerhunde Ordning, som brænder for at træne sunde og glade førerhunde af højeste kvalitet.
Kolding Madhjælp
Kolding Madhjælp hjælper almindelige borgere, der ikke kan få økonomien til at hænge sammen, med overskudsmad fra dagligvarebutikker. Vi har det motto , at ingen skal gå sultne i seng. Vores bruger får maden ganske gratis.