Patientforening

Børn får også autoimmune sygdomme

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

Flere og flere børn bliver ramt af en autoimmun sygdom.

Autoimmune sygdomme kommer sjældent alene... og 1 ud af 5 danskere har mindst én autoimmun sygdom.

Der er flere end 100 forskellige typer af autoimmune sygdomme, og har man først fået en, er der stor risiko for flere.
Der er sket en kraftig stigning blandt børn, der desværre har fået autoimmune sygdomme.
Det er alt for tidligt, at få en alvorlig sygdom.

Autoimmune sygdomme er desværre på Top-10 listen over dødsårsager, og det må vi gøre noget ved.

FAIM - Foreningen For Autoimmune Sygdomme, vil fremme forskning og sætte fokus på især børn, der er ramt af en til flere autoimmune sygdomme.

Hvis du har - eller kender én der har en autoimmun sygdom, så er det også din Hjertesag.

(Type 1 diabetes, Psoriasis, Hashimotos, Crohns sygdom, Colitis ulcerosa, Leddegigt, Sclerose (MS), Graves, Lupus, Addison, Cøliaki, Sjøgrens, Alopecia… og mange flere er alle autoimmune sygdomme.)

LIGNENDE SAGER

Dansk Præmatur Forening
Dansk Præmatur Forening er en støtteforening for familier med for tidligt fødte børn. Foreningens formål er at sikre børnene optimale betingelser og en god opvækst.
Forældre og Fødsel
Forældre og Fødsels hjertesager er: At bidrage til at forbedre svangreomsorgen gennem mere brugerinddragelse, sundhedsfremmende og forebyggende forskning samt oplysning. At yde gratis, vidensbaseret og personlig rådgivning om amning.
Gigtramte Børns Forældreforening - Fordi børn og unge også kan få gigt!
GBF er en frivillig forening. Her kan man få hjælp og støtte når ens barn har fået konstateret gigt. Kontakt med ligesindede, både for det gigtramte barn, raske søskende og for forældrene, i en hverdag med smerter, lægebesøg, medicin og bivirkninger.
IAKM Danmark
Nogle børn har problemer, der gør det meget svært for dem at lære at tale. IAKM arbejder for at hjælpe både børn og voksne med at lære at kommunikere gennem netværksbaseret sprogtræning.
ME Foreningen
ME. Foreningen er en frivillig patientdrevet forening for de 10-20.000 patienter med ME. Foreningen arbejder for at opnå behandling, som i vores nabolande. Samtidig skaber vi patientnetværk og støtter med viden og vejledning. Sammen kan vi mere.
Organdonation - ja tak!
Støt Organdonation - ja tak! så de kan forbedre organdonation i Danmark og vilkårene for de tusindvis af danske børn, unge og voksne, som er ramt af organsvigt. Målet er redde liv og få dem og deres familier hurtigere tilbage til livet.