Patientforening

FAIM - Foreningen For Autoimmune Sygdomme

FAIM - Foreningen For Autoimmune Sygdomme er en patientforening for alle, der har autoimmune sygdomme inde på livet.

Foreningen ønsker at øge kendskabet til de over 100 eksisterende autoimmune sygdomme. Et af foreningens projekter er, at etablere en frivillig bisidderordning, så alle har mulighed for at møde op til en konsultation med et sæt ekstra ører. Sekunder efter en diagnose er stillet, er det de færreste der hører efter hvad lægen/specialisten siger, og ofte er der vigtig information der går tabt.

Det er vigtigt, at ingen behøver at møde op alene - alle skal have en med.

Og en støtte fra PFA Brug Livet Fonden, vil være med til at det sker.

LIGNENDE SAGER

Calve Legg Perthes
Calve Legg Perthes er en hoftesygdom, som kun rammer børn. Hofteknoglen smuldrer, det medfører smerter og stivhed samt rigtig mange begrænsninger. Det er indgribende for hele familien og endnu værre er, at omverdenen ikke kender til sygdommen.
Øjenforeningen – se hele livet
Ingen skal blive blinde af en øjensygdom, men alt for få tjekker deres syn og reagerer på forandringer eller synstab. Øjenforeningen hjælper dig med at beskytte dine øjne og arbejder for at bremse synstab hos børn og voksne i tide.
Stressforeningen
Stressforeningen er en uafhængig forening drevet af frivillige, der selv har haft stress. Vi arbejder på at forebygge stress og forbedre behandling og vilkår for stressramte.