Velgørenhed

EXIST vil stoppe menneskehandel!

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

Links

EXIST vil stoppe menneskehandel!

Joy er en nigeriansk kvinde på 25 år, som er offer for menneskehandel. Hun arbejder som prostitueret alle dage, mest om natten. Det er en ensom og tabubelagt beskæftigelse, som hun skjuler for familien – og det er et plagsomt liv, hun bider i sig.
Hvilket liv er det? Hvilken fremtid har Joy? Og hvilket værd har hun sat på sig selv? Mon ikke, at hun har drømme og forventninger til livet, men hvilke muligheder har hun for, at de kan blive til virkelighed?

Joy skal have en fremtid! EXIST kan give hende det skub i ryggen, der skal til. Tænk, om vi sammen kan tilbyde kvinder som Joy trygge fællesskaber, hvor talent, potentiale og drømme kan få afsæt.
Tænk, om vi kan bidrage til at skabe morgendagens ”ambassadører” i indsatsen mod menneskehandel. Selvstændige kvinder, der kan inspirere andre – og som også kan tage vare på andre.

Faktum er, at menneskehandel sker i Danmark. I Norden. I hele EU. Rent faktisk på hele kloden.
Millioner af mennesker handles i dag mod deres vilje til tvangsarbejde, og mange ofre er kvinder fra Nigeria, der tvinges til prostitution. Oftest er kvinderne helt ned til 16 år og de tåler et liv som prostitueret i forventningen om, at kunne tjene nok til sig selv og forsørge dem derhjemme. Men det sker ikke! Efter år på gaden står de tilbage traumatiserede og udbrændte, ude af stand til selv at finde anden levevej.

EXISTs mål for 2019:

  • 37 kvinder bliver rehabiliteret – i Nigeria
  • 9 medarbejdere bliver opkvalificeret – i Nigeria
  • 3 safehouses (et trygt hjem for kvinder, der har valgt at lægge et liv i prostitution bag sig) bliver renoveret – i Nigeria

Man kan være med i indsatsen mod menneskehandel bl.a. ved at købe en SAFEHOUSE-aktie på https://exist-ngo.org/safehouse-aktie/#fund

EXIST samarbejder med Night Light Café - en natcafé på Vesterbro Torv i København for nigerianske kvinder i prostitution. Natcaféen er åben torsdage kl. 03-06 og 45 danske kvinder er frivillige medarbejdere.

LIGNENDE SAGER

Bylling Foundation
Sammen skaber vi en lysere fremtid! Bylling Foundation kæmper for at forbedre levevilkårene for gadebørn i Filippinerne. Med hjerterum, omsorg og pædagogisk viden, driver vi et børnehjem for gadebørn, samt lokale projekter til oplysning og udvikling .
Chrispys' hjælpende hænder stop madspild
”Chrispy’s hjælpende hænder - stop madspild” fortjener at blive årets hjertesag. De mange frivillige ildsjæle hjælper hver dag flere sårbare, udsatte familier i flere byområder på Sjælland.
GÅ FOR BØRN - Intet barn skal føle sig alene
Alt for mange børn er alene med problemer, som de vælger ikke at dele med en forælder. GÅ FOR BØRN velgørenhed, hvor overskuddet i år går til Børnetelefonen og næste år til Girltalk.
HumanCare Russias humanitære arbejde blandt fattige børnefamilier i Moskva
HumanCare Russia, HCR, er en forening, hvis formål er at støtte et humanitært arbejde i og omkring Moskva. Den støtter især børnefamilier samt en læge og forsker Dr. Zinenko, som arbejder på at hjælpe syge børn. Behovet for hjælp er stort i Rusland.
Ngayen School Fund projekt - Vandboring til Gambia
Ngayen School Fund forsøger at indsamle de økonomiske midler til at få etableret en brøndboring med tilhørende vandhaner i en lokal landsby i provinsen af det vestafrikanske land Gambia.
Stop spild lokalt (Rønne)
Stop spild lokalt Rønne er en frivillig organisation, hvor vi reducerer og stopper meget madspild. Vi giver mad videre gratis til folk, der ikke har så meget. Vi en forskel for miljøet, samtidig med at vi har et godt fællesskab.
Team Rynkeby Storstrøm
Team Rynkeby Storstrøm er lokalt forankret på hele Sydsjælland, Lolland og Falster. Sammen kæmper de for at samle penge ind til Børnecancerfonden. Med #TeamJulius gør vi en forskel for Julius og alle de andre syge børn.