Sygdom & sorg

Englekjoler – MindMyAngel

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

MindMyAngel arbejder på, at alle englebørn kan få en smuk og værdig afsked, når de sendes afsted på deres sidste rejse. Det gør vi ved at tilbyde at alle forældre, der er i den ubærlige situation at miste et spædbarn, kan få doneret englekjoler, sov-sødt-poser mv. Pt. er der englekjoler, sov-sødt-poser mv. på 14 af landets fødesteder og på Færøerne. Forældre kan også bestille englekjoler mv. direkte på www.mindmyangel.com. Alle englekjoler mv. er skabt af donerede brudekjole. 

MindMyAngel kunne ikke være blevet realiseret uden de mange kvinder, der har doneret deres brudekjole, og de kvinder, der bruger deres fritid på at sy kjolerne om.

At donere sin brudekjole er ikke en lille ting. En brudekjole er for mange kvinder, den uden sammenligning vigtigste kjole i deres liv, den kjole der er investeret flest følelser i og et meget tydeligt symbol på kærlighed. Derfor er det så smukt og en stor kærlighedshandling, når kvinder giver deres kærlighedskjole videre til kvinder, der mister deres barn. På den måde bliver børnene helt konkret og i overført betydning svøbt i kærlighed.

LIGNENDE SAGER

Alle har ret til en Kroniker Ven
Kroniker Influencers (KI) er et socialt fællesskab for alle os med kroniske lidelser. Ensomheden i sygdommen kan være svær, og vi ser hvordan vi i fællesskabet spreder livsmod, sammenhold og en lyst til at inspirere hinanden til at få det bedst ud af livet på trods. Vores fornemmeste opgave er kort sagt at puste glimmer ud over Kroniker Livet og forhåbentlig hjælpe til at alle kronikere kan få deres egen Kroniker Ven.
Landsforeningen Spædbarnsdød
Landsforeningen Spædbarnsdød er en forening som hjælper forældre og pårørende, når de mister et lille barn, enten i graviditeten eller i barnets første leveår. De er uvurderlige og er nogen af de eneste der griber forældre i en ubærlig situation.
SMIL-mobilen – hjælp og støtte i en svær tid
SMIL-mobilen er SMILfondens telefonrådgivningslinje, der hjælper familier med alvorligt syge børn.
Terapi Gokart
Terapi Gokart i Korsør Gokart Klub blev sat i verden for at tilbyde en raceroplevelse i en gokart for personer som ikke selv kan køre. Terapi Gokart startede i sommeren 2019 med tilskud fra Slagelse Kommune og vi har siden da kørt rigtig mange omgange.