Velgørenhed

Egebjerg Event - Sommerkoncert i Egebjerg

Links

Foreningen Egebjerg event er dannet af lokale 5 ildsjæle, som alle brænder for et fælles by projekt, hvor alle kan deltage.

Projektet består i årligt, at invitere byen, lokalområdet, kommunen, erhverv og turister til en sommerkoncert. Det er gratis at deltage, og alle kan være med til den årlige fest, som er en dag, hvor lokale talenter og kendte musikere indtager scenen, og egnes foreninger arbejder på tværs af bygrænserne og bidrager til en uforglemmelig dag.

Vi vil gerne understøtte det specielle fællesskab og stærke sammenhold, som byen er kendt for. Vi skaber en fest med fællesspisning, lokale råvare, børneaktiviteter og små boder. Herudover kommer ca. 130 frivillige og ligger deres energi, for at få det til at lykkes. En del af overskuddet fra festen, går til lokale projekter, tiltag og arrangementer, som anses som velgørende og foregår i lokalområdet.

LIGNENDE SAGER

Støt 100% for Børnenes arbejde blandt handicappede børn i Mombasas slum
100% for Børnene arbejder for aktivt at skabe en fremtid af muligheder blandt nogle af verdens fattigste børn. Vores målgruppe er gadebørn, handicappede børn og børnehjemsbørn i Ghana og Kenya. 100% for Børnene er en registeret, fradragsberettiget velgørende forening i Danmark - og er godt funderet i det danske civilsamfund.
Foreningen Happy Dogs
Foreningen Happy Dogs træder til når alt håbet er ude for en hund og dens familie.
Help Your Next - projekt ’Rent drikkevand’
Foreningen Help Your Next har fokus på, at skabe mulighed for, at mennesker i fattige landsbyer også får mulighed for at have rent vand. Rent drikkevand – en menneskeret!
HumanCare Russias humanitære arbejde blandt fattige børnefamilier i Moskva
HumanCare Russia er en forening, hvis formål er at støtte den udsendte Connie Meyers humanitære arbejde i og omkring Moskva. HumanCare Russia støtter især børnefamilier. Syge børn har fået hjælp. Selv små midler har stor effekt for hjælpearbejdet.
Støtteforeningen for Klovnen LULU og Ko
Klovnen LULU er unik. Hendes tilstedeværelse på hospitalet er en ganske særlig gave. Med nærvær og hjerte møder hun små og store og skaber et magisk og trygt rum. Et rum der favner og omfavner alle følelser.
Ønskefonden (Make-A-Wish Ønskefonden Danmark)
Make-A-Wish Ønskefonden opfylder ønsker for børn mellem 3-18 år i Danmark med livstruende sygdomme med henblik på at skabe håb, styrke og glæde.
Skolematerialer til forældreløse og fattige børn i Uganda
Skolematerialer til fattige og forældreløse børn i alderen 6-12 år i Primary Schools i Uganda: blyanter, kuglepenne, skrivehæfter, geometrisæt, rygsække, skoleuniformer, sko m.m. Ved at hjælpe med disse ting kommer børnene i skole dagligt.
Sønderjyllands Dyreværnsforening af 1995
Vi hjælper de herreløse og vildtlevende katte i det syd- og sønderjyske, og arbejder for at ændre kattens status og levevilkår.