Projekter

Dragør Roklub – Coastal Rowing

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

Dragør Roklub forsøger at fremme "Coastal Rowing". Det er en sport, der kan udøves af folk i alle aldre og baggrunde. Vores projekt vil fremme fysisk aktivitet og inklusion i samfundet ved at opfordre flere mennesker til at deltage i coastal roning og leve en sundere livsstil. Derudover har man som mål at gøre Coastal Rowing til en ny OL-disciplin. 

Vores projekt sigter mod at fremme coastal roning som en OL-disciplin. Dette initiativ gavner både vores unge talenter og det brede samfund på flere måder:

Ungdomsudvikling
Gennem vores talent- og breddeudviklingsprogram giver vi unge atleter mulighed for at dyrke deres færdigheder inden for coastal roning. Dette hjælper med at opbygge disiplin, samarbejdsevner og en sund livsstil hos vores unge deltagere.

Bred deltagelse
Coastal roning er en sport, der kan udøves af folk i alle aldre og baggrunde. Vores projekt vil fremme fysisk aktivitet og inklusion i samfundet ved at opfordre flere mennesker til at deltage i coastal roning og leve en sundere livsstil.

Nationale præstationer
Ved at inkludere coastal roning som en officiel OL-disciplin vil vores projekt øge chancerne for, at vores nation kan opnå betydelige resultater og præsentere vores land på verdensplan ved de olympiske lege. 

  

LIGNENDE SAGER

Foreningen Samværd – Leg på plejehjem
Foreningen Samværd står bag projektet Leg på Plejehjem, som har til formål at skabe meningsfulde møder på tværs af generationer gennem musik, leg og samvær. Legestuen faciliteres af en musikvært og øger livsglæden hos alle parter.
Kyun Houng – Sydfyns Taekwondo klub
Sydfyns Taekwondo ønsker øget fællesskab og sammenhold med bonus på selvtillid og selvværd, et potentielt udfald af stævnedeltagelse, fællestræninger og hyggelige sammenkomster, hvorfor der søges midler for gennemførelse fra PFA Brug Livet Fonden.
Stevnstrup Rideklub
Hos Stevnstrup rideklub har vi har en klar vision om at blive Danmarks bedste rideklub. I det ligger der for os, at vi skal være en rideklub for alle.
VI-Senior: Netværk for etniske minoritetsældre
Trivselsagenter arbejder for TRIVSEL, TRYGHED OG MENINGSFULDE FÆLLESSKAB for etniske minoritetsældre fra 60+. Formålet er at øge de ældres livskvalitet og sundhed samt at hjælpe dem til aktiv deltagelse i samfundet.