Sygdom & sorg

DemensCafeens Venner

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

DemensCafeens Venner har eksisteret i 10 år. Vi er en frivillig forening uden kommunal støtte. Vi har fællesspisninger hver 3. Uge, arrangeret dagsture, Forårsophold af 3 dages varighed og sommerture af fem dages varighed, ”candlelightaften” med musik og dans, oktoberfest med musik og dans samt mad og drikke, som hører sig til.

Alle disse begivenheder er arrangeret i samarbejde med vores medlemmer således, at vores demensramte kan få gode oplevelser og knytte bånd til kendte mennesker. Det samme gælder for deres pårørende, som ofte kan trænge til et frirum, hvor alt er planlagt og et frirum, hvor de kan nyde oplevelserne og skabe nye sociale relationer. I år skal vi fem dage til Dresden, specielt tilrettelagt for vores målgruppe. Vi arbejder for et fællesskab for mennesker med demens.

LIGNENDE SAGER

Messi med Måde
Siden oktober 2016 har det sociale genoptrænings- og motionskoncept Messi med Måde kørt som del af Idrætsklubben Aalborg Freja. Formålet er at få inaktive, nedslidte, ældre og isolerede til at dyrke motion i en holdsport.