Hjemløse & socialt udsatte

Plads til alle – DcH Næstved

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

Links

DcH’s tre værdiord er: Fællesskab, Åbenhed og Kvalitet.

Disse tre ord betyder rigtig meget, og hver dag forsøger vi at leve op til og styrke vores indsats via disse værdiord. Da vores bestyrelsesmedlem, Claus, derfor kom og sagde, at han ville starte et projekthold, og forklarede ideerne omkring projektet blev det straks stemt igennem. I samarbejde med kommunen omfatter projektet at socialt udsatte borgere får mulighed for at deltage i fællesskabet med egen hund, hvor der er fokus på vores tre værdiord.

Det har været fantastisk at se disse mennesker vokse sig ind i fællesskabet, og specielt at se flere af dem deltage i flere af foreningens større arrangementer. Det at kunne hjælpe nogle mennesker ind i et fællesskab, som de ellers aldrig var blevet en del af, er en fantastisk fornemmelse.

  

LIGNENDE SAGER

Det Digitale Værested
Det Digitale Værested startede under Coronaen og står for pt. 750 borgeres daglige digitale kontakt med omverdenen. Det digitale værested uddanner frivillige holdledere til at varetage aktiviteter for de øvrige brugere.
Foreningen Gadeliv
Foreningen Gadelivs formål er at styrke livskvaliteten for socialt udsatte gennem en meningsfuld hverdag skabt af social beskæftigelse i arbejdsfællesskaber, der giver økonomisk gevinst, tro på egne evner og udvidet socialt liv
Hugs & Food
Hugs & food er et værested for hjemløse i indre by i København
Musik & Trivsel
Musik & Trivsel har fundet opskriften på hvordan musikkens unikke evne til at skabe relationer og sociale fællesskaber udnyttes til fremme af trivsel og mental sundhed blandt socialt udsatte.
SAM (Sociale Aktiviteter og Motion)
SAM (Sociale Aktiviteter og Motion) Foreningen er for alle socialt udsatte i Randers kommune. SAM er socialt samvær gennem sjove og interessante aktiviteter i centrum.
Center for Magtanalyse - Tal om vold - støttegruppe til voldsudsatte mødre
Tal om vold: Støtte og netværk til voldsudsatte mødre'. Projektet er et støttetilbud til voldsudsatte mødre, der enten har oplevet fysisk eller psykisk vold, og skal sikre, at deltagerne får de rette redskaber til at hele efter vold.
Varmestuestrik Danmark
Frivillige strikker til hjemløse og socialt udsatte i hele Danmark. Over 1000 strikkere er med til at gøre en forskel i den kolde tid med varme strømper, vanter, huer, m.m., som efter ansøgning uddeles gratis.