Patientforening

Dansk Præmatur Forening

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

Links

I Danmark fødes årligt omkring 4000 børn for tidligt. Dette kan påvirke børnene på mange måder, helt fra starten hvor medicinsk behandling, og i nogle situationer operationer, kan være en nødvendighed for børnenes overlevelse. Dette rammer både børnene, men i høj grad også forældrene. Dansk Præmatur Forening støtter familier til for tidligt fødte børn. Foreningen har rådgivning, lokalgrupper, foreningsblad, foredrag mm. og drives af 100 % frivillige. Foreningen er med til at gøre en stor forskel for familier til for tidligt fødte børn.

LIGNENDE SAGER

Børn får også autoimmune sygdomme
Alle kan få én til flere autoimmune sygdomme, men børn er særligt hårdt ramt. Ingen har fortjent det - og mindst af alle børn.
Forældre og Fødsel
Forældre og Fødsels hjertesager er: At bidrage til at forbedre svangreomsorgen gennem mere brugerinddragelse, sundhedsfremmende og forebyggende forskning samt oplysning. At yde gratis, vidensbaseret og personlig rådgivning om amning.
Gigtramte Børns Forældreforening - Fordi børn og unge også kan få gigt!
GBF er en frivillig forening. Her kan man få hjælp og støtte når ens barn har fået konstateret gigt. Kontakt med ligesindede, både for det gigtramte barn, raske søskende og for forældrene, i en hverdag med smerter, lægebesøg, medicin og bivirkninger.
IAKM Danmark
Nogle børn har problemer, der gør det meget svært for dem at lære at tale. IAKM arbejder for at hjælpe både børn og voksne med at lære at kommunikere gennem netværksbaseret sprogtræning.
ME Foreningen
ME. Foreningen er en frivillig patientdrevet forening for de 10-20.000 patienter med ME. Foreningen arbejder for at opnå behandling, som i vores nabolande. Samtidig skaber vi patientnetværk og støtter med viden og vejledning. Sammen kan vi mere.
Organdonation - ja tak!
Støt Organdonation - ja tak! så de kan forbedre organdonation i Danmark og vilkårene for de tusindvis af danske børn, unge og voksne, som er ramt af organsvigt. Målet er redde liv og få dem og deres familier hurtigere tilbage til livet.