Velgørenhed

Cykling Uden Alder (Sorø)

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

Cykling Uden Alder i Ruds Vedby består af to personer, som flere gange om ugen kører ture i by og land efter passageren/den svagelige persons ønske og behov.

De to mænd er omkring halvfjerds år, to friske gutter, som har meldt sig under fanerne via Sorø kommunes meldesystem for borgere, der via hjemmeplejen har ønsket at få lys og luft og glæde via ture i rickshaw i og udenfor vores lille by.

Cyklen – som er opstaldet lokalt – passes sikkerhedsmæssigt og renholdes af cykelpiloterne. Cykelpiloterne fortjener en anerkendelse af deres store sociale arbejde for byens borgere.

LIGNENDE SAGER

March Mod Ensomhed
Hvert år fra uge 32-41 vandrer Patrick Cakirli "March mod Ensomhed" gennem hele Danmark i samarbejde med forskellige organisationer. Konceptet er, at han ikke må gå medmindre han har følgeskab, ellers skal han stå stille.
NGAYEN SCHOOL FUND
NGAYEN SCHOOL FUND arbejder for, at gambiske børn kan få adgang til en god uddannelse.
PakkekalenderAUH
Julegaver og pakkekalender til alle de psykiatriske afdelinger på Skejby Sygehus (AUH). Vi bager julesmåkager til gavn for projektet, så vi kan købe smukke og brugbare ting til modtagerne.
Salsa4Water Aalborg
Salsa4water Aalborg er en nyopstartet nonprofitorganisation i Aalborg, som stræber efter at indsamle penge til WaterAid i udviklingslande via salsa undervisning og events.
Stafet for Livet Nordfyn (Kræftens Bekæmpelse)
Stafet for Livet Nordfyn er en aktivitet under Kræftens Bekæmpelse. Vi vil gerne sætte fokus på den gode sag, det vigtige budskab, men i høj grad også være med til at skabe fællesskab i den nordfynske kommune.