Velgørenhed

Cykel for Sagen

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

Cykel for Sagen afvikler et årligt cykelløb, hvor overskuddet bliver doneret til Psykisk sårbare, så de får mulighed for at få idræt ind i deres hverdag, og få et meget bedre liv. Vi støtter bl.a. deres deltagelse i Idrætsfestival i Vejle. Vi har indtil nu afviklet turen 10 gange, og har doneret ca. 1,7 millioner kr., fordelt rundt i Danmark.

Vores tur næste år starter i Varde og ender i Varde, hvor vi cykler i det syd og midtjyske, en tur som foregår over 3 dage med overnatning i Kolding og Silkeborg. Turen er på ca. 450 km. Vi har formået at få aktiveret psykisk sårbare, således at der dette år deltog 10 personer, hvilket vi er meget stolte over og alle gennemførte turen.

Gennem idræt er det bevist de får en meget bedre hverdag. Vi har 120 ryttere med på turen og ca. 20 hjælpere, som følgebiler, bagage, samt den vigtige madbil, når der er pause undervejs.

LIGNENDE SAGER

Fri af Misbrug
Foreningen Fri af Misbrug yder gratis og landsdækkende rådgivning til forældre, der har problemer med alkohol eller stoffer. Fri af Misbrug har valgt at have særligt fokus på forældre, fordi ingen børn fortjener at vokse op i et misbrugshjem.
Julekomité
Julekomiteen af 1922 – komiteen har igennem 99 år hjulpet trængte børnefamilier i Holbæk med økonomisk støtte, så de har mulighed for at give deres børn en lidt bedre jul.
Trøstebamser
Vi er en Facebookgruppe der gennem næsten 6 år har lavet og doneret Trøstebamser til Hospitaler, Krisecentre m.m. på Sjælland. Alt er frivilligt arbejde.