Velgørenhed

Chrispys' hjælpende hænder stop madspild

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

Links

”Chrispy’s hjælpe hænder - stop madspild” har mange frivillige ildsjæle, der hver dag hjælper sårbare og udsatte familier i flere byområder. Foreningen har formået på kun et år at bygge flere afdelinger op rundt omkring på Sjælland, hvor de fantastiske frivillige ildsjæle bekæmper mad- og ressourcespild til gavn for miljøet og de mange brugere og medlemmer.

Ved højtider som jul, påske og pinse er der større uddelinger af overskudsmad, hvor mange familier landet over får glæde af det. Der bliver også afholdt konkurrencer med ting, der er opkøbt privat eller doneret af diverse sponsorer til stor glæde for deres medlemmer.
”Chrispy’s hjælpende hænder - stop madspild” går 100 % ind for at bekæmpe og stoppe det globale mad- og ressourcespild. Vi tænker på vores klima, på din og min fremtid og den næste generation. Alt det overskudsmad, der ikke er spiseligt for mennesker, bliver brugt til dyrefoder til de lokale gårde.

De mange frivillige ildsjæle har et stærkt sammenhold og fællesskab, humøret er højt, og så brænder alle for at gøre en kæmpe forskel for miljø og medmennesker. At blive Årets Hjertesag vil betyde, at ”Chrispy’s hjælpende hænder - stop madspild” kan gøre en større forskel for medlemmerne.


LIGNENDE SAGER

Bylling Foundation
Sammen skaber vi en lysere fremtid! Bylling Foundation kæmper for at forbedre levevilkårene for gadebørn i Filippinerne. Med hjerterum, omsorg og pædagogisk viden, driver vi et børnehjem for gadebørn, samt lokale projekter til oplysning og udvikling .
EXIST vil stoppe menneskehandel!
EXIST vil stoppe menneskehandel! Vi vil hjælpe nigerianske kvinder tilbage til livet ved at tilbyde dem et trygt hjem med fokus på personlig udvikling, uddannelse og jobskabelse - så de bliver selvforsørgende, kompetente nigerianske samfundsborgere.
GÅ FOR BØRN - Intet barn skal føle sig alene
Alt for mange børn er alene med problemer, som de vælger ikke at dele med en forælder. GÅ FOR BØRN velgørenhed, hvor overskuddet i år går til Børnetelefonen og næste år til Girltalk.
HumanCare Russias humanitære arbejde blandt fattige børnefamilier i Moskva
HumanCare Russia, HCR, er en forening, hvis formål er at støtte et humanitært arbejde i og omkring Moskva. Den støtter især børnefamilier samt en læge og forsker Dr. Zinenko, som arbejder på at hjælpe syge børn. Behovet for hjælp er stort i Rusland.
Ngayen School Fund projekt - Vandboring til Gambia
Ngayen School Fund forsøger at indsamle de økonomiske midler til at få etableret en brøndboring med tilhørende vandhaner i en lokal landsby i provinsen af det vestafrikanske land Gambia.
Stop spild lokalt (Rønne)
Stop spild lokalt Rønne er en frivillig organisation, hvor vi reducerer og stopper meget madspild. Vi giver mad videre gratis til folk, der ikke har så meget. Vi en forskel for miljøet, samtidig med at vi har et godt fællesskab.
Team Rynkeby Storstrøm
Team Rynkeby Storstrøm er lokalt forankret på hele Sydsjælland, Lolland og Falster. Sammen kæmper de for at samle penge ind til Børnecancerfonden. Med #TeamJulius gør vi en forskel for Julius og alle de andre syge børn.